sharz Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 March LA.B AM3 Legionnaire Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. info / foto: ablogtoread.com
sashator Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Velice povedená limitka- pouzdro, indexy a barva svělé. Pro moji retro dušičku je to pohlazení! Jenom bych jim tak 2-3mm přidal, i když kdoví jakým dojmem působí přímo na ruce
sibirnaya Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 asi jsem kulturni barbar, ale tahle znacka mi bohuzel vubec nic nerika a za ty love, no, nevim, nevim..
sashator Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Hele nejsi, cena je opravdu docela přemrštěná. Mě se zkrátka jenom velmi líbí design, zpracování a i strojek není špatný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se