B.F.G. Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Dnes jsem shlédl tohle upozornění, raději aby ho viděli i ostatní, i když to může být jen kachna (kačer). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 taky mi to jednou vyhodilo to hlášení
Jay Doll Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Já o tom vím, přesto jsem si troufnul do toho vlákna ten gif vložit. Jdu to smazat, a kdo má zájem, může se mrknout na tu stránku abbeyclock, kde je i s popisem. A omlouvám se
Harlequin Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 for B.F.G. - co je to za antivir ? Dík.
Marfi Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 (upraveno) for B.F.G. - co je to za antivir ? Dík. Myslím, že to hlásí přímo Google Chrome. Upraveno 29. května 2012 uživatelem Marfi
B.F.G. Odesláno 29. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Presne oni maji prediktivni ochranu. Ale jako vse nefunguje dokonale. A jinak bacha na google zacinam se jich hat cim dal vic...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se