Javert Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Zdravím všechny šílence do hodinek a prosím o pomoc. Není to tak dlouho, co jsem v kategorii Kapesní hodinky publikoval své nové přírůstky a poprosil o pomoc při hledání jedné součástky. Bohužel, součástka se nenašla a tak to zkusím v této kategorii, která by mohla být lepší. Součástka patří do hodinek Vigilant. Text z původního tématu. Bohužel jim chybí korunka a mám problém s jedním kolečkem, kterému chybí ozubení, takže nejdou natáhnout. Jedná se o kolečko, které je na jakémsi "vahadle". průměr 7 mm, průměr vnitřní dírky 2 mm, šířka 0,5 mm, zubů 26 Přikládám fotografie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Když by někdo z vás něco našel, rád koupím a má vděčnost bude veliká. Nejlepší by byl nějaký vrak strojku. Stejně tak sháním korunku s hřídelkou.
Chosé24 Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Zdravím všechny šílence do hodinek a prosím o pomoc. Není to tak dlouho, co jsem v kategorii Kapesní hodinky publikoval své nové přírůstky a poprosil o pomoc při hledání jedné součástky. Bohužel, součástka se nenašla a tak to zkusím v této kategorii, která by mohla být lepší. Součástka patří do hodinek Vigilant. Text z původního tématu. Bohužel jim chybí korunka a mám problém s jedním kolečkem, kterému chybí ozubení, takže nejdou natáhnout. Jedná se o kolečko, které je na jakémsi "vahadle". průměr 7 mm, průměr vnitřní dírky 2 mm, šířka 0,5 mm, zubů 26 Přikládám fotografie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tvá vděčnost nemuže být ta velká aby mě donutila k tomu abych někomu pomohl opravit takové s.....Viz vlákno zpět... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Když by někdo z vás něco našel, rád koupím a má vděčnost bude veliká. Nejlepší by byl nějaký vrak strojku. Stejně tak sháním korunku s hřídelkou.
Karlos Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Když by někdo z vás něco našel... Já měl kdysi vrak s tímhle mechanizmem, ale prodal jsem to, dávno tomu a už ani nevím kdo to koupil, byla to plná krabice strojků... Ale tady jedny máš: http://www.ebay.com/itm/c-1860-14k-Gold-Finish-Vigilant-Pocket-Watch-/230801201709?pt=Pocket_Watches&hash=item35bcd2da2d Krásnej cifr, natahovačka, nechanizmus... tři v jednom
Javert Odesláno 3. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Já měl kdysi vrak s tímhle mechanizmem, ale prodal jsem to, dávno tomu a už ani nevím kdo to koupil, byla to plná krabice strojků... Ale tady jedny máš: http://www.ebay.com/...=item35bcd2da2d Krásnej cifr, natahovačka, nechanizmus... tři v jednom Tak za ten odkaz vážně děkuji. Tohle je opravdová pomoc a ne jen hloupý komentář.
Karlos Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Hloupým komentářem můžu posloužit taky, to mi jde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se