pegy Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 nedávno som si kúpil moje prvé mechanické hodinky - Vostok Europe Anchar, akosi ma to chytilo za srdce a chcem si kúpiť dalšie hodinky. Do oka mi padol Tissot PRC 200 automatic máte niekto skúsenosť? ešte som trocha uvažoval nad Invictou, ale som si všimol, že tá značka na tomto fore nieje práe najoblúbenejšia, asi to bude mať svoje opodstatnenie....tak som od toho upustil...dufam, že som sa rozhodol správne.
olinka Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Ahoj ja som mal presne tieto Tissoty len v inej farbe.Mal som ich asi rok a bol som s nimi velmi spokojny,nemal som s nimi ziadny problem a skvele vyzerali aj na ruke.Mal som dokupeny aj kozenny remienok a vyzerali tiez fajn.A myslim si,ze cena je velmi dobra za taketo hodinky.
parnistroj Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 V 11. 6. 2012 v 12:58, 'olinka' napsal: Ahoj ja som mal presne tieto Tissoty len v inej farbe.Mal som ich asi rok a bol som s nimi velmi spokojny,nemal som s nimi ziadny problem a skvele vyzerali aj na ruke.Mal som dokupeny aj kozenny remienok a vyzerali tiez fajn.A myslim si,ze cena je velmi dobra za taketo hodinky. Jak byly presne? Dik
Duri86 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 ja som dostal darom tieto...príjemné na oko aj ten pocit že mám šwícare ale ked tu tak prechadzam forum a čitam a pozeram tak som na začiatku...
NIGHTinGALE Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 V 11. 6. 2012 v 7:07, 'pegy' napsal: nedávno som si kúpil moje prvé mechanické hodinky - Vostok Europe Anchar, akosi ma to chytilo za srdce a chcem si kúpiť dalšie hodinky. Do oka mi padol Tissot PRC 200 automatic máte niekto skúsenosť? ešte som trocha uvažoval nad Invictou, ale som si všimol, že tá značka na tomto fore nieje práe najoblúbenejšia, asi to bude mať svoje opodstatnenie....tak som od toho upustil...dufam, že som sa rozhodol správne. Ty samé Tissotky jsem nějakou dobu nosil a byly super. Akorát na mou ruku 17cm mi přišly trošku větší. Klady - safír, WR 200m (což je na chronograf bez šroubovacích tlačítek super), dobrá lumi a pohodlnej tah. Invicta je příšerná značka s obludnýma přerostlýma hodinkama. Kdysi dělala hezkej model s Unitasem (Invicta Sea Vulture), ale teď se mi od nich nelíbí nic a navíc jsou i dost předražený.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se