Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Všechny Vás zdravím a prosím o radu. Chci koupit tyto hodinky, v podstatě jsem o nich nic kloudného nenašel, až na pár reklamních řečí. Máte je někdo? Budu je používat jak outdorové, mám již G-shock, ale chci ještě jedny kovové a tyhle se mi prostě zamlovají i vzhledem. Budu tedy rád, když mi je někdo blíže popíše, po případě jestli to není krok vedle.

Předem díky

Dan

Návštěvník Snow
Odesláno

Swiss Military je kvalitní značka, "reklamní řeči" v tomto případě nejsou planými tlachy. Co se týče popisu, ten je více než podrobný na stránce firmy, pokud nevíš, kde ho hledat, je přímo zde KLIK. Na outdoorové použití budou vhodné, jedinou menší nevýhodu vidím ve vyšší váze.

Pokud by si měl zájem, mohl by si se podívat na jiné hodinky, které jsou navrženy na podobnou aktivitu. Na rozdíl od Delta Force jsou osazeny mechanickým srdcem. Jedná se o německou značku Archimede, produkty vynikají velice pečlivým zpracováním a majitelé si vesměs pochvalují vysokou přesnost. Musím Tě však upozornit, že nemají ani zdaleka tak agresivní vzhled jako výše zmíněné s tak akčním názvem. Podle vzhledu Delty usuzuji, že jsi velmi mladý člověk a tak Tě patrně celkem usedlé ARCHIMEDE nezaujmou, viď Posted Image .

ARCHIMEDE Outdoor

Odesláno (upraveno)

Děkuji za odpověď, link který jsi mi podal jsem našel také, ale samozřejmě není nad cenné rady někoho znalého. Výrobce si vždy napíše jen to nejlepší, co se mu hodí. Hledal jsem na ně nějakou recenzi, nebo diskuzy, ale nic se mi nepodařilo najít. Mám možnost je koupit z druhé ruky, byli nošené 4 měsíce, vypadají zachovale. Prodávající po koupi zjistil že mu nevyhovují a rok mu leželi v šuplíku, nechal by mi je za 6000kč. Zdá se mi to jako příznivá cena, protože když si je nechám poslat nové z Ameriky, tak cena ze clem a poštovným naskáče. Vložím sem reálné foto, náhážu více fotek do jedné, tak snad bude něco vidět. Ty Archimede co jsi uvedl opravdu mému vkusu moc nevyhovují, mé mládí je sice relativní, 4+ jsem již přelomil ale mlád se cítím stále.:) Ale i vzhledem k mé minulé práci a mému stylu života je mi tip hodinek Delta blíže. Ve své podstatě mi vyhovují k plné spokojenosti G SHOCK, které mám již 11 roků, ale kovové mě lákají delší dobu a mozek už si žádá také změnu :)...V každém případě děkuji za utvrzení v tom, že značka Swiss Military je kvalitní... Dan

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem dan.kkk
Návštěvník Snow
Odesláno

Dane, vzhledem k nasazení v terénu bych zvážil PVD. Nevím, jak kvalitní bude u jmenované značky, vzhledem k orientaci firmy předpokládám, že velmi kvalitní, ale je to jen dohad. PVD se časem poškodí a hodinky nebudou vypadat nejlépe, tento faktor bych hodně zvážil !!!

Odesláno

No nad tím jsem přemýšlel taky, ale zase takové té vojenské patiny, která nošením vznikne se nebojím. Po svatbě už mám, takže myslím že v obleku mě již nikdo nepotká :) Je mi jasný že povlaková úprava nevydrží polní podmínky, ale asi se to od toho ani nečeká..

Návštěvník Snow
Odesláno

Obrázky ještě zmenši. Použij program Photo Filtre KLIK, ten se pro tyto účely hodí dokonale, sám ho mám již mnoho let.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

No, vypadají dobře, Ty je ovšem znáš nejlépe. Jak vypadá spona, ta dostává zabrat nejvíc. Kolik stojí nové ?

Edit - má prodávající články tahu, krabičku, všechny doklady ? Nevím, jestli se od téhle značky totiž nedělají faky. 

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Nebál bych se říci, že hodinky vypadají zachovale, cenu jsem se sice nedozvěděl, ale pokud je adekvátní, běž do nich. Vše je jak se patří. Užij si je :)  . 

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Tada
Odesláno

Poškrábanému a olezlému PVD nejde říkat patina... Tomu se potom říká olezlé hodinky.

Odesláno (upraveno)

Hodinky sa maju pouzivat a nie oprasovat v skrinke!!!

Sam si pisal,ze mas gecka tak ziadny problem na "spinavu" cinost gecka a tieto aj ked nahodou trosku zrasujes podla mna im to na krase len prida. Z fotiek mam tiez pocit,ze sa jedna o naozaj malo nosene hodinky a ked mas doklady a krabicu nevahaj a ber :smile_anim: . Dufam,ze potom urobis recenziu aby si nam rozsiril obzor.

Cena v USA je od 257 eur+35 dovoz+ "50" dan.

Upraveno uživatelem Bull is Bull
Odesláno

mám na to podobný názor, je jasný že G SHOCK budu dál používat, pojí mě na ně téměř až nostalgický vzpomínky :) Ale rozhodně si delty nepořizuju na vycházky po městě, takže s nějakým škrábancem se počítá :)

Až je budu mít doma, tak poinformuji...

Dan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...