Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A co jsou pro tebe ty "opravdové" hodinky? Třeba se k nim bude dát nějak přiblížit...

To bych se opravdu divil... rozpocet je totiz prekrocen nekolikanasobne. Ale idealne bych si predstavoval treba neco jako Zenith Captain Power Reserve (03.2120.685/02.C498), Perrelet Regulator Retrograde (A1041/4), Grand Seiko (SBGE005), nebo treba Jaquet Droz z prodejniho vlakna (ano, kazde jsou jine a krome toho ze zadne nejsou chrono maji spolecne mozna max. to, ze nejsou sportovni, spis elegantnejsi). Bohuzel se to ale musi vejit do 1000 EUR :whistle:

(Skargard promine, ze mu plevelim jeho vlakno...)

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

error i na mé straně....plácám nesmysle už to tak vidím tlačím na pilu. Už tak moc chci něco na ruku.......že se mě to motá.......teď studuji ty hamiltonky, hodím rodinou poradu. A budu zas v pohodě.

S tou rodinnou poradou bych byl taky opatrnej. Kdybych hodil poradu ja, tak uslysim maximalne: "Uz zase hodinky? A zase takovyhle? Vzdyt podobny uz mas patery..." :)

Takze za me radeji bez porady a s naslednou bombastickou prezentaci!:)

Odesláno

S tou rodinnou poradou bych byl taky opatrnej. Kdybych hodil poradu ja, tak uslysim maximalne: "Uz zase hodinky? A zase takovyhle? Vzdyt podobny uz mas patery..." :)

Takze za me radeji bez porady a s naslednou bombastickou prezentaci!:)

to je fakt.......jel sem do práce kolem Dušáka, tak se tam cestou z práce asi zastavím jen tak na čumendu. Jde o to že všechny ty hodinky jsou krásné,ale všechny znám jenom z fotek. Tak si to půjdu trochu ohmatat naživo.

Odesláno (upraveno)

Nebude lepsi , kdyz se na chvili odmlcis a budes cist na foru..... udelas si obrazek o tom ,co vlastne chces a o cenach.

Upraveno uživatelem Dantechno
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Moc Vám všem děkuji za pomoc i za velmi cenné rady. Nakoupil jsem nějaké hodinky prostřednictvím toho to fóra....některým platba teprve dorazí, ale všude jsme skvěle domluveni. A teď k tomu co jsem si vlastně vybral. Swis hodně dobrý, ale moje srdce zaplesalo nad Vostok tutoc http://www.hodinkyvostok.cz/docs/11_ekranoplan.html pecka....alespoň pro mě. Seika v automatu jsem si objednal na takovéto normální nošení a protože se pohybuji hodně po stavbách (začínám s firmou na okna) tak na to si objednám nějaké pěkné Parnisi. Možná to je volba na dvě věci.....pro mě je teď ta pravá....věřím že k těm Švýcarům se s Vámi jednoho dne dostanu.....opravdu děkuji za takřka otcovské rady.

Odesláno

ty, Skargarde, kdyz uz jsme u tech rad... ty Parnisy pust fakt z hlavy. jako nic proti, ale proste te nebudou tesit... a to je u hodinek dost podstatna zavada :) jestli chces neco na otloukani, tak kup Seiko 5 - a to nerikam jenom jako standardni odpoved pro hledace spolehlivych hodinek. bracha projektuje a stavi kachlove kamna (momentalne totalni rozborka a sborka nejakych krasavic z r. 1900 nekde v pohranici) a protoze si nechce otloukat Orisy a Hamiltony, tak nosi Seiko 5. Bavil jsem se s nim pred dvema tydny a rikal, ze vzdycky vypadaji v praci hrozne, prach, bordel, otresy... ale oplachne je vodou a jede se dal. strojky rady 7Sxx vydrzi fakt dost. za par penez mas hodinky, ktere Te budou tesit, vydrzi a na nic si nehraji.

Odesláno

Děkuji vezmu to v potaz.....u těch Parnisů je lákavá ta cena. Pokud někde švihnu s hodinkama do 3500,- a odejdou do věčných lovišť tak to nemrzí tolik. A podle zdejších recenzí to není až taková hrůza....ikdyž ?? Seika jsem si tu jedny objednal....tak je možné že zůstanu u nich....každopádně Vostok je jasná volba opravdu se mi moc líbí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...