Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po dlouhém výběru a dlouhém čekání jsou cca 2,5 týdne doma. Cesta k nim byla složitá (první automaty), ale dělají mi radost každým pohledem. Posuďte sami...

post-21088-054775500 1341180471.jpg

post-21088-014114500 1341180461.jpg

post-21088-038829300 1341180449.jpg

post-21088-054414200 1341180440.jpg

post-21088-026416100 1341180423.jpg

Děkuji členům tohoto fóra, nýbrž jinak bych asi nosil Tissot quartz - a asi bych byl spokojen, teď jsem ale z hodinek nadšen :)

(na živo jsou samozřejmě hezčí)

Odesláno

Jsou super :thumbsup_anim: gratuluju k dobrému výběru. Mi osobně se více líbí modrá verze, ale pokud se jedná o jediné univerzální hodinky, jsou tyto určitě vhodnější.

Odesláno (upraveno)

Bílá barva byla pro mě jasná volba: B)

a ) bílá lépe (=decentně) ladí s kovovými díly hodinek (bílá ladí vs modrá ruší - pocitově mi nesedí hlavně s kovovou lunetou pod sklem)

b )s modrou si podle mě nevychutnáte modré lumi hodinek >> přechod ze světla do tmy doprovázený změnou z bílé na modrou, to se imho povedlo.

Nic méně sto lidí, sto názorů a tím plus pro Steinhart, že nabízí i modrou variantu pro všechny, komu se líbí více :)

K hodinkám ještě krátce:

- z počátku jde otočná luneta dost ztuha - trošku jsem ji rozhýbal (pohodlně jde pod vodou), ale nechci to přehnat - mám strach, ať se mi netočí moc lehce a nepřetáčí "sama"

(nevím, zda jsou na to nějaké tipy, triky - uvítám) :)

- oproti propagačním fotkám je na řemenu překlápěcí spona (doufám, že termín je správně Posted Image)

Přikládám rychlá foto na ruce - zápěstí 18 cm

post-21088-085284800 1341228975.jpg

post-21088-029150000 1341228987.jpg

Upraveno uživatelem Ondrash
Odesláno

Poprosil bych o víc fotek, hodinky opravdu krásné, škoda, že nemáš třeba Suma na porovnání :( Jak je chráněné sklíčko? Luneta je vyšší ? A sklíčko je rovné ?

Odesláno

Poprosil bych o víc fotek, hodinky opravdu krásné, škoda, že nemáš třeba Suma na porovnání :( Jak je chráněné sklíčko? Luneta je vyšší ? A sklíčko je rovné ?

Sklíčko je bohužel dost na ráně. Je vypouklé a luneta je na stejné úrovni jako okraje sklíčka, takže sklíčko vyčnívá - hold budu muset dávat pozor.

Více fotek zkusím napráskat přes víkend - nějaká speciální přání na fotky? :)

PS:" jj, škoda že nemám Suma na porovnání" Posted Image

Odesláno

Žádné speciální přání, ale tyhle hodinky se mi moc zamlouvají, jen kdyby byly o něco menší, tak už je mám. A když jsem hledal nějaké info o nich, tak na netu zas moc fotek není, tak proto na tebe tak tlačím ;)

Odesláno (upraveno)

hmm... zvláštní, ty první fotky mě moc nevzaly, ale na ruce vypadají parádně... gratulace!

poprosil bych ještě o foto lumi, díky

edit: pravopis

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odesláno

Mám ich tiež asi mesiac a mal som ich pri mori, odkiaľ som sa práve vrátil. Skúsenosti mám s lunetou tie isté, ide veľmi ztuha. Pogumovaný remeň je v pohode. Voda sa z neho ihneď vyzráža. Mám modrú variantu, ktorá sa mi viac páči, ale to je vec vkusu. Vo vode sú hodinky nádherné.

Odesláno

Ahoj, omlouvám se, nakonec mi víkend nevyšel úplně tak, jak jsem chtěl, ale pár fotek jsem dal - sice narychlo, ale jsou - bohužel jsem nedal zatím lumi, ale zkusím taky dodat ;)

"rozložené"

post-21088-077023700 1341956344.jpg

"pokus vyfotit vypouklé sklíčko"

post-21088-082166600 1341956373.jpg

a nějaké další dvě z chaty :)

post-21088-061476500 1341956389.jpg

post-21088-093220900 1341956406.jpg

Odesláno

Mám ich tiež asi mesiac a mal som ich pri mori, odkiaľ som sa práve vrátil. Skúsenosti mám s lunetou tie isté, ide veľmi ztuha. Pogumovaný remeň je v pohode. Voda sa z neho ihneď vyzráža. Mám modrú variantu, ktorá sa mi viac páči, ale to je vec vkusu. Vo vode sú hodinky nádherné.

Do slané vody bych s nimi měl asi strach. Fakt to ten řemen zvládl v pohodě? Těším se, až k nim bude tah (prý bude) a případně zvažuji "carbon" a nějakou gumu....Posted Image

Odesláno

Hodinky jsou úžasné. Mě osobně se tyto hodinky lidí daleko více než ve verzi blue. Můžu poprosit o foto spodního víčka a překlápěcí spony?

Příště zkusím vyfotit i žraloka ;)

Odesláno

Do slané vody bych s nimi měl asi strach. Fakt to ten řemen zvládl v pohodě? Těším se, až k nim bude tah (prý bude) a případně zvažuji "carbon" a nějakou gumu....Posted Image

Remeň to zvládol v pohode a stále je ako nový.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...