Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Caute..

Mam jednu otazku ohladom awg-m100-1ajf a awg-m100-1aer..Aky je medzi nimi rozdiel??Myslim si ze je to len urcenie pre aky trh sa bude predavat(japonsko,europa)ale nie som si isty.Vie mi niekto poradit??

Dikes..

Odesláno

Nazdar. Žádný, který pocítíš. Možná krabička, ale to si nejsem jistý. Mimochodem dobrý výběr, ty se mi taky líbí.

Odesláno

Martin J take ako mas ty som chcel davnejsie ale nejak som z toho upustil.Po surfovani po nete som nasiel tieto a rad by som ich skusil.

Ggrand rozdiel medzi Martinovymi a tych novych je asi iba multi band6 nie?

Odesláno

Ne, rozdíl je v ručkách a displejích, jinak si myslím, že jsou stejné,ale dlouho jsem nestudoval jejich specifikace, protože pro mě je stop pro koupi u AWG-M červená ručka(v noci při přisvícení LEDkou není vidět)-jiné bar.variace mají inverzní displeje=nepoužitelné,krátké stopky a odpočet a u AWG k tomu ještě připočíst 1 naprosto zbytečně zabitý displej, takže jsem se nějak do hloubky více nezajímal.

Ale raději si projdi specifikace a návody.

Odesláno

Fu ha.Dost podstatnych info pre mna.

Koli tomu som si vybral tento model lebo ako hovoris ostatne su inverzne.A co sa tyka tej cervenej rucicky nevedel som ze ju nie je vidno.Asi si ma presvedcil ze su to neni g-ecka pre mna a ostanem u svojich gw m5600.Asi budem hladat dalej a nieco mi hadam sadne aj esteticky aj funkciovo.

Odesláno

Ohledně té ručky- měl jsem GA100,kde jsem hodinovou ručku musel prostě hledat,když bylo zapnuté přisvícení. Tady postuju obrázek, který to jen potvrzuje.

Posted Image

Sice na něm svítí ručka díky lumi, ale v reálu svítit lumi nebude tak výrazně, spíš vůbec(tak moc aby přebilo ledku jako na té fotce).

Přeju hodně štěstí při hledání, já takové zatím nenašel.

Odesláno

Hm. Pri mojich ked zapnem podsvietenie je obe rucicky ( ale obe su biele) vidiet uplne O.K. Co nie je v noci vidiet, je displej. Ale nejak mi v noci nechyba. Na noc mam dalsie (3) G-cka - vylucne LCD a s iluminatorom.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Odesláno

Tady je foto když máš inverzní Posted Imagemyslím že to není tak hrozné, na sluníčku OK ale večer vídíš jen ručky (osobně to osvětlení diodou je Posted Image)

PS : foto mobilem takže nic moc

post-12816-016053000 1341686984.jpg

Odesláno

V tme nic moc viditelnost.Pre rychle odcitanie casu je to slabe.Ggrand:pozeral si nejake frogmany?Ja by som take bral koli kovovemu telu.Ale ta cena :-( ked chces solar a radio.No co uz snad niekedy sa postasti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...