Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás všechny,

známá mi přivezla z USA hodinky a mě by zajímalo, zda se dá odhadnout jejich cena? Nemám k nim účtenku, hodinky jsou cca 1 rok používané, koupené v Macy´s. Zkoušel jsem hledat na internetu, ale moc úspěšný jsem u tohoto modelu

nebyl. Mám k nim krabičku, záruční kartu, jen mi na ruce příliš nesedí, protože mám raději hodinky s větším průměrem (např. PRIM T.G.M.). Zde ještě prodávat nemohu, ale byl bych moc rád, kdybyste mi někdo poradil s přibližnou cenou.

Díky moc

Odesláno (upraveno)

Ahoj, a jakej je to model? Velikost, strojek (mechanika/quartz), materiál..

EDIT: Jo a ten typ bude napsanej na kartě (např. 231.10.42.21.06.001)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Ahoj, posílám pár obrázků, mají quartz strojek, kovový pásek...

V 10. 7. 2012 v 6:18, 'gmic@1986' napsal:

Zdravím Vás všechny,

známá mi přivezla z USA hodinky a mě by zajímalo, zda se dá odhadnout jejich cena? Nemám k nim účtenku, hodinky jsou cca 1 rok používané, koupené v Macy´s. Zkoušel jsem hledat na internetu, ale moc úspěšný jsem u tohoto modelu

nebyl. Mám k nim krabičku, záruční kartu, jen mi na ruce příliš nesedí, protože mám raději hodinky s větším průměrem (např. PRIM T.G.M.). Zde ještě prodávat nemohu, ale byl bych moc rád, kdybyste mi někdo poradil s přibližnou cenou.

Díky moc

post-20080-087110100 1341901635.jpg

post-20080-089855300 1341901641.jpg

Odesláno
  V 10. 7. 2012 v 6:21, 'Micey' napsal:

Ahoj, a jakej je to model? Velikost, strojek (mechanika/quartz), materiál..

EDIT: Jo a ten typ bude napsanej na kartě (např. 231.10.42.21.06.001)

Na kartu mrknu doma.. :-)

Odesláno (upraveno)
  V 10. 7. 2012 v 6:34, 'Micey' napsal:

Bez toho přesnýho označení modelu se nepohnem. Ale třeba to tady někdo pozná.. nevíš ani, jak jsou velký?

Mrknu na tu kartu

Jinak jsou 39mm a ke korunce 42mm - alespoň podle toho, co jí říkali v tom obchodě, úplně jsme to nepřeměřoval...:(

Poznat jestli jsou pravé, to budu muset určitě do servisu, co?

Jde o to, že vzhledově se mi líbí, ale na ruce prostě nesedí :-( Což mě trochu štve ;-)

Upraveno uživatelem gmic@1986
Odesláno
  V 10. 7. 2012 v 6:56, 'Martin J.' napsal:

Jo jo, on ten ciferník bude modrej a jestli mají 39mm, tak 2517.80

Super, to jsou přesně ony... ;-)

Můžu se zeptat, jak obvykle prodáváte hodinky, které Vám "nesedí"? Aukro, hyperinzerce?

Btw. jsem úplně normální, když se mi líbí, ale na ruce to u mě prostě není ono...? :-) :-)

Manželka z toho začíná být trochu nervozní, ale zároveň souhlasí, že hodinky jsou lepší, než běhat za holkama :-D

Odesláno (upraveno)

No jo, to budou ony. Tak v USA maj koukám retail 2100 USD, tady se koukám v podstatě ty samý prodaly kolem těch 23, takže cena tak nějak.

A prodávám jenom tady. Pořádně je (nebo i jiný hodinky co máš doma) nafoť, něco o nich napiš a za chvíli je tady budeš moct prodat taky.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno
  V 10. 7. 2012 v 7:04, 'Micey' napsal:

No jo, to budou ony. Tak v USA maj koukám retail 2100 USD, tady se koukám v podstatě ty samý prodaly kolem těch 23, takže cena tak nějak.

A prodávám jenom tady. Pořádně je (nebo i jiný hodinky co máš doma) nafoť, něco o nich napiš a za chvíli je tady budeš moct prodat taky.

Ok - díky moc za pomoc

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...