Přejít na obsah

Protáčející se luneta na Prim Sport renovaci

Biges

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám renovaci Prim Sportů z Eltonu a luneta je příliš navolno, snadno se protáčí. Ze začátku jsem si říkal, že na to kašlu, že to pořeším, pohraju si s takovým tím drátkem, co je uvnitř. Když už jsem překonal lenost a začal s tím operovat, bylo to k ničemu, pořád stejné. Máte radu co s tím? Mám ho nějak jinak zohýbat? Nebo to poslat zpátky do Eltonu, ať s tím něco udělají? Zatím jsem to vyřešil nasazením origo mosazné lunety.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

mám renovaci Prim Sportů z Eltonu a luneta je příliš navolno, snadno se protáčí. Ze začátku jsem si říkal, že na to kašlu, že to pořeším, pohraju si s takovým tím drátkem, co je uvnitř. Když už jsem překonal lenost a začal s tím operovat, bylo to k ničemu, pořád stejné. Máte radu co s tím? Mám ho nějak jinak zohýbat? Nebo to poslat zpátky do Eltonu, ať s tím něco udělají? Zatím jsem to vyřešil nasazením origo mosazné lunety.

Díky

Tak na toto som zvedavý, či budem tento problém riešiť za 2 mesiace aj ja, lebo tam mám tiež niečo na renovácii a to za neskutočne zvýšené ceny.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

Díky

Už se to tady řešilo mnohokrát - sundáš lunetu a vyndáš bz ní to pérko a pak ho naohýbáš do ostřejších úhlů a vrátíš zpátky a je po problému. Ale většinou to po tom přiohýbání jde dost ztuha nasadit.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Ahoj,

Díky

Řešíl bych to reklamací renovace u Eltonu, máš na to nárok.

Odkaz ke komentáři

Už se to tady řešilo mnohokrát - sundáš lunetu a vyndáš bz ní to pérko a pak ho naohýbáš do ostřejších úhlů a vrátíš zpátky a je po problému. Ale většinou to po tom přiohýbání jde dost ztuha nasadit.

Já už ohýbat zkoušel, ale jen tak decentně. Naperu to víc, dík :)
Odkaz ke komentáři

Tak na toto som zvedavý, či budem tento problém riešiť za 2 mesiace aj ja, lebo tam mám tiež niečo na renovácii a to za neskutočne zvýšené ceny.

Jak- zvýšené ceny? Zrovna jsem se chystal tam poslat hodinky- no jestli ty pálky ještě podražili, tak se na to vykašlu...nemusím mít všechno. Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Jak- zvýšené ceny? Zrovna jsem se chystal tam poslat hodinky- no jestli ty pálky ještě podražili, tak se na to vykašlu...nemusím mít všechno.

Napr. púzdro na PSII komplet / sklíčko, luneta a korunka / 130 EUR. No možno je to špeciálna cena pre SlovákovPosted Image.

Pani Krskova Ti to pošle, tak sa priprav na šok.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...