Biges Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Ahoj, mám renovaci Prim Sportů z Eltonu a luneta je příliš navolno, snadno se protáčí. Ze začátku jsem si říkal, že na to kašlu, že to pořeším, pohraju si s takovým tím drátkem, co je uvnitř. Když už jsem překonal lenost a začal s tím operovat, bylo to k ničemu, pořád stejné. Máte radu co s tím? Mám ho nějak jinak zohýbat? Nebo to poslat zpátky do Eltonu, ať s tím něco udělají? Zatím jsem to vyřešil nasazením origo mosazné lunety. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Ahoj, mám renovaci Prim Sportů z Eltonu a luneta je příliš navolno, snadno se protáčí. Ze začátku jsem si říkal, že na to kašlu, že to pořeším, pohraju si s takovým tím drátkem, co je uvnitř. Když už jsem překonal lenost a začal s tím operovat, bylo to k ničemu, pořád stejné. Máte radu co s tím? Mám ho nějak jinak zohýbat? Nebo to poslat zpátky do Eltonu, ať s tím něco udělají? Zatím jsem to vyřešil nasazením origo mosazné lunety. Díky Tak na toto som zvedavý, či budem tento problém riešiť za 2 mesiace aj ja, lebo tam mám tiež niečo na renovácii a to za neskutočne zvýšené ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 moja sa tiez pretacala po renovacii dost lahko, nakoniec mi jeden tunajsi prim-chytrak poradil nech pockam, ze ono sa to zanesie bordelom a pojde to tuhsie.. sory ze som nepomohol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 (upraveno) ... a to za neskutočne zvýšené ceny. Elton měnil ceny? Chápu to dobře? Jinak moje luneta nejde ani ztuha, ani zlehka. Řekl bych tak akorát. Upraveno 15. července 2012 uživatelem Radek K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Ahoj, mám renovaci Prim Sportů z Eltonu a luneta je příliš navolno, snadno se protáčí. Ze začátku jsem si říkal, že na to kašlu, že to pořeším, pohraju si s takovým tím drátkem, co je uvnitř. Když už jsem překonal lenost a začal s tím operovat, bylo to k ničemu, pořád stejné. Máte radu co s tím? Mám ho nějak jinak zohýbat? Nebo to poslat zpátky do Eltonu, ať s tím něco udělají? Zatím jsem to vyřešil nasazením origo mosazné lunety. Díky Už se to tady řešilo mnohokrát - sundáš lunetu a vyndáš bz ní to pérko a pak ho naohýbáš do ostřejších úhlů a vrátíš zpátky a je po problému. Ale většinou to po tom přiohýbání jde dost ztuha nasadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Ahoj, mám renovaci Prim Sportů z Eltonu a luneta je příliš navolno, snadno se protáčí. Ze začátku jsem si říkal, že na to kašlu, že to pořeším, pohraju si s takovým tím drátkem, co je uvnitř. Když už jsem překonal lenost a začal s tím operovat, bylo to k ničemu, pořád stejné. Máte radu co s tím? Mám ho nějak jinak zohýbat? Nebo to poslat zpátky do Eltonu, ať s tím něco udělají? Zatím jsem to vyřešil nasazením origo mosazné lunety. Díky Řešíl bych to reklamací renovace u Eltonu, máš na to nárok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 To je zcela v pořádku, jedná se o novou marketingovou strategii Eltonu. "Podílejte se na renovaci svých hodinek a opravte si svépomocí naše nedodělky - vaše radost z hodinek bude o to větší." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 16. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Už se to tady řešilo mnohokrát - sundáš lunetu a vyndáš bz ní to pérko a pak ho naohýbáš do ostřejších úhlů a vrátíš zpátky a je po problému. Ale většinou to po tom přiohýbání jde dost ztuha nasadit. Já už ohýbat zkoušel, ale jen tak decentně. Naperu to víc, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 (upraveno) Tak na toto som zvedavý, či budem tento problém riešiť za 2 mesiace aj ja, lebo tam mám tiež niečo na renovácii a to za neskutočne zvýšené ceny. Jak- zvýšené ceny? Zrovna jsem se chystal tam poslat hodinky- no jestli ty pálky ještě podražili, tak se na to vykašlu...nemusím mít všechno. Upraveno 16. července 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Jak- zvýšené ceny? Zrovna jsem se chystal tam poslat hodinky- no jestli ty pálky ještě podražili, tak se na to vykašlu...nemusím mít všechno. Napr. púzdro na PSII komplet / sklíčko, luneta a korunka / 130 EUR. No možno je to špeciálna cena pre Slovákov. Pani Krskova Ti to pošle, tak sa priprav na šok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 dostal jsem nabidku před cca 14 dny, a komplet pouzdro na Igeny 5000 Kč na PSII 3000 Kč, ciferníky Igeny 1500 Kč PSII 1000 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se