Hudson10 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Je tady ale jedná potíž, ten starý vlásek( strunka) na kterem se točí sem a tam ty koule se zdá se nedochoval.... Možná zkusit nejakou strunu z houslí.. Je to asi dost riskantni kupovat za 3000,-.Sice před 15 lety stávaly podobne v chodu kolem 20 000,- ale ta doba je pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Je tady ale jedná potíž, ten starý vlásek( strunka) na kterem se točí sem a tam ty koule se zdá se nedochoval.... Možná zkusit nejakou strunu z houslí.. Je to asi dost riskantni kupovat za 3000,-.Sice před 15 lety stávaly podobne v chodu se sklenenym poklopem kolem 20 000,- ale ta doba je pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Jee, ono se to zobrazílo 2×. Prosím o jedno smaznuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Ten vlasok musi byt plochy....myslim,ze struna z husli je gulata a to urcite nebude fungovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedkr Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 zdravím, nevíte kde se dá sehnat struna na ročky? opravil jsem několik kusů ale mám tu ještě dvoje bez struny. pokoušel jsem se strunu vyrobit z různých materiálů ale nedaří se . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Před časem tu psal někdo cosi o Parflexu. Mohu mít také dotaz na ročky? Kamoška se stěhovala (hodiny šly) a pak je nějak dotáhla a jít přestaly, resp. nejdou natáhnout, nechce je strhnout. Věděl by někdo poradit, resp. spolehlivého mechanického hodináře v okolí Teplic? Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedkr Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 bohužel jsem až z Olomouce ale neměl by to být až takový problém. s tím by ti měl pomoci trochu solidní hodinář. Musí napřed uvolnit pero a prohlédnout co se stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se