Lihard Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 (upraveno) Dobrý den...co si myslíte o těchto hodinkách? Je to čínský šunt, nebo stojí za koupi? Co je to vlastně za značku Styl Laco? Díky za názory... http://www.nejpanske...-natahem-47-mm/ Upraveno 17. července 2012 uživatelem Lihard
StanoBare Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 To ale nie je značka Styl Laco, len poukazujú na tento osvedčený historický štýl nemeckých Laco a ich leteckých hodiniek z II svet. vojny. Ako značku na tvojom postovanom webe uvádzajú Spitfire, to som nikdy nepočul, len v spojení s modelovou radou (IWC, Bremont). Na hodinkách je označenie MK VIII (označenie lietadla Spitfire), ale ako značku poznám len MKII (resp. MIIK, Mark2), čo je známejšia customize značka. Už len to lietadielko takmer na celú šírku ciferníka mi príde nepatričné...tá cena a automaty?...ehm. To by som už zrejme preskočil na overený Seiko 5.
grga_pitic Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 (upraveno) ... Upraveno 17. července 2012 uživatelem grga_pitic
obchodnik-o3 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 asi ako grga pitic... to sm.di cinou,ako kazde,ktore maju taky "obsirny" a dokonaly popis
Lihard Odesláno 18. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Díky, myslel jsem si to...
Quido Morava Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 (upraveno) Díky, myslel jsem si to... i to mne pobavilo: sklíčko: profi - minerální Upraveno 18. července 2012 uživatelem Quido Morava
Lihard Odesláno 18. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2012 i to mne pobavilo: sklíčko: profi - minerální ...no tak to mě taky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se