odklizec Odesláno 1. června 2005 Nahlásit Odesláno 1. června 2005 Tak jsem pred par dny zase jednou neodolal a vice mene ze srandy jsem prihodil na jednu ebay aukci a celkem jsem neveril ze vyhraju a hele ho.. Za nejaky tyden a neco jsem dostal balicek s temahle krasavicema.. Strojek UNITAS 6498, rozmery 42x41mm, s korunkou 46x41mm a s korunkou a uchyty na reminek 46x54mm. Reminek 24mm, teda dost siroky, jak byva zvykem u leteckych hodinek. Pokud vam design pouzdra neco silne pripomina, tak spravne..je to temer "cista kopie" pouzdra Longines hodinek pouzivanych mimo jine nasimi piloty ve 30 letech. Ty mely ale jine rucicky a navic i otocnou lunetu. Tyto Zena otocnou lunetu bphuzel nemaji. Na druhou stranu, ani nektera drivejsi serie tech Longinesek ji nemela. Trosku mi na nich vadi obrazek letadla na ciferniku. Osobne mam radeji prazdne ciferniky s co nejmin textem a nejlepe bez obrazku, ale temto Zenum to odpustim. Osobne doufam, ze se snad nekdy dostanu i k original Longineskam a pridam je do sbirky vedle techto Zeno "homage" kopii
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2006 Kolik jsi přihodil? Takový ještě nemám
odklizec Odesláno 9. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2006 to Kid_A.. Zadne automaty Zeno nemam, ale nepredpokladam, ze tam bude nejaky problem? Strojky ETA, solidni konstrukce, i kdyz ponekud neprehlednutelny kopirovaci styl.. to Kamil.. Uz nevim presnou castku, ale bylo to tak sokujicne malo, ze jsem malem odpadnul. Tusim to bylo neco kolem 100EUR vcetne postovneho
tom Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Ten letoun na retrohodinkách je opravdu nevhodný. Taky chybí ty příkré nožky. Ale budiž. Za ten příhoz to lze "přežít". Gratuluji. Pěkné. Potěšily by.
Petr_S Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 odklizec: Docela by mne zajímalo, co je to za typ, na firemních stránkách jim žádný aktuální neodpovídá. Jeden s Unitasem tam je, ale ten má vteřinovku na pozici 9 a jinou lunetu.
odklizec Odesláno 13. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 To je tezko rict Na Zeno strankach nejsou zdaleka vsechny modely a uz vubec ne aktualni. Tento model jsem poprve videl na ebay v automaticke verzi s centralni vterinovkou a stribrnym cifernikem. To mi ale moc nesedelo. A za par mesicu se objevil tenhle Unitas model. Kdyz si das na ebay (celosvetove) vyhledat slovo "Unitas", obcas se ve vyhledanych hodinkach mihne i tenhle kousek.
Petr_S Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 A jak může být velká pravděpodobnost, že by to byl fake? Ptám se, protože model, který jsem popisoval byl na ebay ke koupi za 340 Eur. Výrobce taky na falza upozorňuje.
saboter Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Myslím, že tuná by fake nepredávali. http://www.timefactors.com/zeno451.htm
Návštěvník Kamil Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Ty oranžový se mi líbí. A není tam letadlo, ale kotva.
Petr_S Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 to Saboter: To zřejmě ne, ale tuná jsem probíraný model také nenašel;)
saboter Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 To nie ale, ale je tam veľmi podobný. Akurát ma ETA kaliber, takže nemá mimostrednú sekundovku. Chcel som len poukázať na to že Zeno niečo podobné robí. Navyše pochybujem, že by si v tejto cenovej relácii dával prácu s kvalitným fake. Takže pravdepodobnosť že existuje aj verzia z Unitasom je veľká.
odklizec Odesláno 13. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Jeste jsem nevidel fake Zena a podle pouzdra a dotumentu, ktery jsem dostal je to original. To ze je BuyItNow cena 340EUR neznamena, ze by se nedaly koupit levneji. Ja jsem je koupil v aukci a proste klika byla, ze se mi podarilo prihodit v dobe, kdy se tesne predtim prodaly dva stejne modely.
Petr_S Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Dobře, dobře už mlčím=). Hlavně, když člověku dělají radost.
odklizec Odesláno 13. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Dneska si je mel moznost prohlidnout nazivo EgoAlter. Tak ti muze rict, jake jsou
odklizec Odesláno 19. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Jestli nekdo tenhle model shanel, tak se prave drazi na ebay.. http://cgi.ebay.com/ZENO-WATCH-BASEL-overs...1QQcmdZViewItem a uz je i v bile barve.. http://cgi.ebay.com/ZENO-WATCH-BASEL-overs...1QQcmdZViewItem A tady je dokonce BuyItNow za 169EUR! Ovsem jen nemecko..treba vydiskutovat s prodejcem, jestli posle i mimo. http://cgi.ebay.com/ZENO-Handaufzug-Unitas...1QQcmdZViewItem
ego alter Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Potvrzuji,jsou to opravdu neprehlednutelne a pekne hodinky.Navic ta cena je cool!Snad je casem vyloudim od odklizece...:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se