Přejít na obsah

RADO staré hodinky - pomoc s identifikací a opravou

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

mohl by jste mi někdo prosím pomoc s identifikací hodinek RADO. Nedávno jsem se po létech dostal k hodinkám které jsem v mládí trochu zmasakroval. Chtěl bych se poradit, jednak co je to za model (nejblíž jsou asi nějakým green horsům), a potom jestli se vyplatí opravovat. Popřípadě jestli nějaký hodinář z vás by mi byl schopný k tomu něco napsat. Díky, JZed P.s.: pokud to dobře dopadlo, tak pár fotek je přiložených,

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Vztah k nim mam, resp hlavne tata. Navic maji za sebou i pribeh. Nevis nahodou na koho se obratit popripade kam zajit. Zrenovovat bych je urcite chtel. Diky

z ekonomickeho hlediska je renovace nerentabilni, ms li k nim vztah, jdi do toho.

Odesláno

Diky. Jsem z Prahy. Vlakno urcite projdu, dik za radu.

Bohužel nepíšeš odkud jsi, takže je těžké radit konkrétně, takže zkus si projít toto vlákno, určitě najdeš odpověď. :)

Odesláno (upraveno)

Jak píše Sibiř, nebo pak ještě pan Marek Frýdl, zlatnictví Janka na Florenci, bývá tam pondělí a úterý, tel.: 605172676

Upraveno uživatelem Adam99
Odesláno

Díky vám oběma (Sibiři i Adamovi). Jěště k tomu model, nevíte čistě náhodou co je to za model? Ď

Odesláno

Tak co? Poradi nekdo s tim modelem? Melo by to byt kolem roku 1971... Dik za radu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...