Skargard Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Zdravím všechny,po předlouhém uvažování a zvažování jsem zavrhl vše co jsem dříve napsal (zaplať pán bůh)a koupil jsem si tyto krasavce. Děkuji váženému členu fóra za prodej a super pokec.
Skargard Odesláno 30. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Ještě něco nafotím a dám to sem....zatím ty to dvě fota
quest987 Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Toz at se dobre nosi.... A rekl bych, ze ti sedej lip jak ty Seika
gougy Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Mám asi slabost pro BigDate chrona, takže gratuluji a ať se Ti parádně nosí
misoo Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 vyzeraju dobre, sedia ti jak rit na serbel
Leviathan Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 (upraveno) Edox je to na fore trochu podhodnocovany, ale podla mna robia uzasne hodinky.Tieto ti sedia paradne..Dobra volba:-) Snad priemery rady Class 1 (45mm) nie su pre kazdeho, ale spracovanie je prvotriedne. Upraveno 5. srpna 2012 uživatelem Leviathan
Skargard Odesláno 5. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Děkuji všem za ohodnocení....a Leviathanovi za fotky nádherných hodinek. Začnu se dívat po Edoxech i v automatu....byť to bude v rámci krapek vyšší ceny chvilku trvat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se