Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove,mate nekdo zkusenost s nakupem pres forum Friends of Oris?Tahle firma je moje srdcovka a chci si konecne nejake Orisky doprat-par clenu na to forum odkazovalo a skutecne sem lepsi ceny nikde nenasel-uz sem se tam i zaregistroval.Mam jen strach,jak je to se clem,dorucenim,pojistenim atd...Jsou to Australani-nevim jakou zasilkovou sluzbu pouzivaji a jake bude clo a pojisteni.Mam riskovat nakup hodinek za cca 1500usd pres net???Za Vase reakce dekuju.

• po 2 týdnech...
Odesláno
Panove,mate nekdo zkusenost s nakupem pres forum Friends of Oris?Tahle firma je moje srdcovka a chci si konecne nejake Orisky doprat-par clenu na to forum odkazovalo a skutecne sem lepsi ceny nikde nenasel-uz sem se tam i zaregistroval.Mam jen strach,jak je to se clem,dorucenim,pojistenim atd...Jsou to Australani-nevim jakou zasilkovou sluzbu pouzivaji a jake bude clo a pojisteni.Mam riskovat nakup hodinek za cca 1500usd pres net???Za Vase reakce dekuju.

dopadl jsi nejak? ja take uvazuji...

Odesláno

zatim ne, porad jsem se nerozhodl co koupit. poslal jsem mejla s tim co jsem o nich zjistil - vypadaj ale solidne. muzu se optat jaky ORIS si vybral :-) ???

Odesláno

S "Oris forem" zkušenost nemám, já si koupil Oris TT1 Meistertaucher Regulateur v prosinci 2006 na Tenerife v jednom luxusním hodinářství. Tenerife má tuším podobný status jako třeba Dubaj (údajně celé Kanárské ostrovy si s daněmi moc hlavu lámat nemusí). Stály mě 1.039 EUR. Pokud bych platil hotově a ne kartou, dali by mi slevu dalších 15 EUR. Cena mi přišla velmi rozumná a byl to nákup bez rizika.

Nabízeli celou řadu Oris a říkali, že pokud bych v budoucnu něco chtěl, že jsou mi schopni hodinky poslat do ČR.

Pokud byste měli zájem, dám vám na ně kontakt.

Odesláno
zatim ne, porad jsem se nerozhodl co koupit. poslal jsem mejla s tim co jsem o nich zjistil - vypadaj ale solidne. muzu se optat jaky ORIS si vybral :-) ???

Vybral jsem Oris WilliamsF1 team Date Pointer. Alternativa je seiko sporura, sice neporovnatelny, ale zase o pulku levnejsi :(

Neresit penize beru TT3, jsou uzasny...

Odesláno

to NIGHTinGALE:jestli můžeš tak sem ten kontakt vlož!Určitě to uvítá většiná příznivců Orisu! Díky kojan

• Po letech...
Odesláno

Ahoj, so Smithym z FOO mam len tie najlepsie skusenosti. Ak sa dobre pamatam prevazdkuje FOO spolu s manzelkou Lisou a su velmi pohodovi. Stala sa mi pred casom nemila vec na mojich diveroch (stratil som jeden srob do osky co drzi tah)> tie osky aj sroby su titanove aj na ocelovych hodinach. Hodiny boli kupovane cez ffwatches.com a cez nich to dako neslo. Tak som pisal Smithymu, vysvetlil mu situaciu. Vobec ho nezaujimalo, kde som hodky kupil. Gratis aj posta na jeho naklady mi poslal dve komplet nove osky.

Viem, je to pradvepodobne par dolarova zalezitost, ale prave taketo prkotiny a individualny pristup rozhoduje o tom ako pradajcu vnimam.

Takze za mna je FOO dobra volba.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...