XXXfazerXXX Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Prosím o radu s nefunkčním internetem....jelikoš sem ta tohle uplná vokurka prubnu se optat tady......od rána se mi na všech stránkách mimo Chronomagu zobrazuje tohle....nejde mi ani Seznam ,ani nic,jenom Chronomag a dole se mi zobrazuje tuto...sem z toho blbej-díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 od rána se mi na všech stránkách mimo Chronomagu zobrazuje tohle... Něco jako kontraBan od nejlepšího moda všech dob? (neznám řešení, ale nemohl jsem si pomoct, sorry za OT) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 1. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Něco jako kontraBan od nejlepšího moda všech dob? (neznám řešení, ale nemohl jsem si pomoct, sorry za OT) Ty jako myslíš,že mi to pojebal PřilepHolub? To mi nenapadlo.Jestli je to pravda tak toho vychrtlýho mamlase na sraze roztrhnu,jak mráz pumpu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 nedokážu poradit ale začal bych asi nějakým antivirovým testem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 zkus vymazat soubory cookie nebo povolit soubory cookie třetích stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 To nevypada dobre... Zase si lezl po xxx serverech. Ja v tom prsty nemam - moje znalosti konci u tlacitka POWER. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 zkus nainstalovat jinej prohlížeč, třeba google chrome, tohle vypadá na nějaký bordel ve firefoxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Ty jako myslíš,že mi to pojebal PřilepHolub? To mi nenapadlo.Jestli je to pravda tak toho vychrtlýho mamlase na sraze roztrhnu,jak mráz pumpu. Restartovat vše a změnit prohlížeč jak zde někdo psal. Jen si neodpustím Dantechno je hustej. Jak t dodle udělal tomu nerozumím ????? O dnes už o něm nenapíši ani jedno křivé slovo. Ani do S.Z. !!! To moderování dělá moc dobře, citlivě a s láskou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 chronomag ti běží tak prohlížečem to nebude,antivir také ne. Odmazal jsi ty cookies? jak to pokračuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 2. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 chronomag ti běží tak prohlížečem to nebude,antivir také ne. Odmazal jsi ty cookies? jak to pokračuje? sorry...v jedenáct mi přestal běžet i Chronomag.........dneska ráno pink a fšechno běží jako na drátku.....sem z toho blbej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 sorry...v jedenáct mi přestal běžet i Chronomag.........dneska ráno pink a fšechno běží jako na drátku.....sem z toho blbej Je to jasný http://www.youtube.com/watch?v=z5rRZdiu1UE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se