Přejít na obsah

Dotaz na Sea-Gull Sport Chrono

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

chtěl bych se zeptat někoho, kdo vlastní (nebo vlastnil) hodinky prodávané firmou Conrad (viz. příloha) :

- mají tyto hodinky hacking ?

- luminiscenční jsou zřejmě pouze ručičky ?

- jaký je v tom kalibr (od Sea-Gullu) ?

Prodejce těchto hodinek mi na tyto dotazy nedovedl odpovědět (prý to není napsáno v manuálu a hodinky na vyzkoušení nemají k dispozici, přitom na stránkách je mají jako skladem)

Díky předem za odpověď.

post-23824-017631200 1343827273.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty z obrázku jsou bez loga. Jinak ty moje s logem mají hacking

Zdravím všechny,

chtěl bych se zeptat někoho, kdo vlastní (nebo vlastnil) hodinky prodávané firmou Conrad (viz. příloha) :

- mají tyto hodinky hacking ?

- luminiscenční jsou zřejmě pouze ručičky ?

- jaký je v tom kalibr (od Sea-Gullu) ?

Prodejce těchto hodinek mi na tyto dotazy nedovedl odpovědět (prý to není napsáno v manuálu a hodinky na vyzkoušení nemají k dispozici, přitom na stránkách je mají jako skladem)

Díky předem za odpověď.

Odkaz ke komentáři

Byl ten hacking výslovně uveden v návodu (např. vytažením korunky zastavte vteřinovku na 12 hod.) ? Na www.conrad.cz je návod v pdf a tam to uvedeno není. Je mi též divné, že tam mají jeden obrázek bez loga, druhý s logem, ale bez nápisu SEA-GULL. A přitom tam mají jako výrobce napsáno Made by SEA-GULL. Chtěl bych si koupit nějaké levné automaty na vyzkoušení a rozmýšlím se mezi těmi Sea-Gully, hodinkami TIMEKO (v mém dalším příspěvku) nebo WEIERMANy (www.hodinkyx.cz - prý mají strojek od SWATCH, což se mi vzhledem k ceně cca. 1200,- nějak nezdá) a nebo ještě Konigswerk Syrus (viz. obr) - u těch ale nevím, zda mají hacking.

ty z obrázku jsou bez loga. Jinak ty moje s logem mají hacking

Upraveno uživatelem JaVo1
Odkaz ke komentáři

sorry, nějak se mi nepodařilo při editaci vložit obrázek těch Konigswerků

Byl ten hacking výslovně uveden v návodu (např. vytažením korunky zastavte vteřinovku na 12 hod.) ? Na www.conrad.cz je návod v pdf a tam to uvedeno není. Je mi též divné, že tam mají jeden obrázek bez loga, druhý s logem, ale bez nápisu SEA-GULL. A přitom tam mají jako výrobce napsáno Made by SEA-GULL. Chtěl bych si koupit nějaké levné automaty na vyzkoušení a rozmýšlím se mezi těmi Sea-Gully, hodinkami TIMEKO (v mém dalším příspěvku) nebo WEIERMANy (www.hodinkyx.cz - prý mají strojek od SWATCH, což se mi vzhledem k ceně cca. 1200,- nějak nezdá) a nebo ještě Konigswerk Syrus (viz. obr) - u těch ale nevím, zda mají hacking.

post-23824-003006300 1343885892.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...