JaVo1 Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat někoho, kdo vlastní (nebo vlastnil) hodinky prodávané firmou Conrad (viz. příloha) :- mají tyto hodinky hacking ?- luminiscenční jsou zřejmě pouze ručičky ?- jaký je v tom kalibr (od Sea-Gullu) ? Prodejce těchto hodinek mi na tyto dotazy nedovedl odpovědět (prý to není napsáno v manuálu a hodinky na vyzkoušení nemají k dispozici, přitom na stránkách je mají jako skladem) Díky předem za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Ahoj, podívej se sem: http://forum.chronom...24183-sea-gull/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 ty z obrázku jsou bez loga. Jinak ty moje s logem mají hacking Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat někoho, kdo vlastní (nebo vlastnil) hodinky prodávané firmou Conrad (viz. příloha) : - mají tyto hodinky hacking ? - luminiscenční jsou zřejmě pouze ručičky ? - jaký je v tom kalibr (od Sea-Gullu) ? Prodejce těchto hodinek mi na tyto dotazy nedovedl odpovědět (prý to není napsáno v manuálu a hodinky na vyzkoušení nemají k dispozici, přitom na stránkách je mají jako skladem) Díky předem za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 2. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 (upraveno) Byl ten hacking výslovně uveden v návodu (např. vytažením korunky zastavte vteřinovku na 12 hod.) ? Na www.conrad.cz je návod v pdf a tam to uvedeno není. Je mi též divné, že tam mají jeden obrázek bez loga, druhý s logem, ale bez nápisu SEA-GULL. A přitom tam mají jako výrobce napsáno Made by SEA-GULL. Chtěl bych si koupit nějaké levné automaty na vyzkoušení a rozmýšlím se mezi těmi Sea-Gully, hodinkami TIMEKO (v mém dalším příspěvku) nebo WEIERMANy (www.hodinkyx.cz - prý mají strojek od SWATCH, což se mi vzhledem k ceně cca. 1200,- nějak nezdá) a nebo ještě Konigswerk Syrus (viz. obr) - u těch ale nevím, zda mají hacking. ty z obrázku jsou bez loga. Jinak ty moje s logem mají hacking Upraveno 2. srpna 2012 uživatelem JaVo1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 2. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 sorry, nějak se mi nepodařilo při editaci vložit obrázek těch KonigswerkůByl ten hacking výslovně uveden v návodu (např. vytažením korunky zastavte vteřinovku na 12 hod.) ? Na www.conrad.cz je návod v pdf a tam to uvedeno není. Je mi též divné, že tam mají jeden obrázek bez loga, druhý s logem, ale bez nápisu SEA-GULL. A přitom tam mají jako výrobce napsáno Made by SEA-GULL. Chtěl bych si koupit nějaké levné automaty na vyzkoušení a rozmýšlím se mezi těmi Sea-Gully, hodinkami TIMEKO (v mém dalším příspěvku) nebo WEIERMANy (www.hodinkyx.cz - prý mají strojek od SWATCH, což se mi vzhledem k ceně cca. 1200,- nějak nezdá) a nebo ještě Konigswerk Syrus (viz. obr) - u těch ale nevím, zda mají hacking. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Bejt tebou se vyfláknu na hacking a spíš se kouknu po něčem, co aspoň trochu připomíná hodinky.. U těch Sea-gull jsem se ještě udržel (ikdyž ten název "Sport Chrono" je celkem perlička), ale u těhlectěch Werků už to nejde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Kup SEA-GULL do ted je mám a i si je občas dám na ruku . Možná by to chtělo spíše ten kovový tah(při nákupu bych se klíďo přidal at je pošta levnější) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se