werros Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 (upraveno) Zdravím Předem se omlouvám pokud tento dotaz vkládám do špatného topicu.. Sháním hodinky v cenové relaci do 5000 kč. Nemám žádné specifické nároky kromě vzhledu. Hledám hodinky s masivním černým (tmavým) koženým řemenem nejlépe hranaté a určitě analogové. Nejlépe laděné do šedé až černé barvy (čím méně barev tím líp). Ve značkách se nevyznám a hodinky sem v životě nenosil.. popř. by mně zajímalo jestli je možné zakoupit pouze hodinky jako ciferník a poté je upevnit na samostatně zakoupený řemen. Zda li se vůbec něco takového dělá.. Pro upřesnění: chtěl bych se vás zeptat jestli neznáte nějaké hodinky výše zmíněného vzhledu.. zdali byste mi nějaké nedoporučili nebo mi alespoň poradili kam se vrtnout pokud něco takového sháním.. Předem díky Upraveno 9. srpna 2012 uživatelem werros
Kristian.nov Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Zdravím Předem se omlouvám pokud tento dotaz vkládám do špatného topicu.. Sháním hodinky v cenové relaci do 5000 kč. Nemám žádné specifické nároky kromě vzhledu. Hledám hodinky s masivním černým (tmavým) koženým řemenem nejlépe hranaté a určitě analogové. Nejlépe laděné do šedé až černé barvy (čím méně barev tím líp). Ve značkách se nevyznám a hodinky sem v životě nenosil.. popř. by mně zajímalo jestli je možné zakoupit pouze hodinky jako ciferník a poté je upevnit na samostatně zakoupený řemen. Zda li se vůbec něco takového dělá.. Pro upřesnění: chtěl bych se vás zeptat jestli neznáte nějaké hodinky výše zmíněného vzhledu.. zdali byste mi nějaké nedoporučili nebo mi alespoň poradili kam se vrtnout pokud něco takového sháním.. Předem díky Podle mě nejlepší rada, kterou můžeš teď dostat je, abys pročítal, procházel, prohlížel fórum... velice rychle si uděláš obrázek a představu o tom co chceš... tyhle rady naslepo nic nevyřeší... Teda vlastně úplně nejlepší rada je: Utíkej odsud, než onemocníš jako mi všichni tady a budeš utrácet nehorázný sumy za hodinky, den co den prohlížet a pročítat fórum, lidem které potkáš, budeš koukat místo do očí na zápěstí a umírat touhou mít na ruce pořád nové a nové kousky:-) Ps: neber to moc vážně, je to fajn
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se