Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj kamarádi,

dnes ráno se mi při nandavání hodinek (Tissot T17.1.526.52) povedla následující věc - při zapínání pásku v rozespalosti mi hodinky vyklouzly z ruky a započaly svůj volný pád na zem. V posledním momentu jsem se snažil ještě zmírnit dopad tím, že jsem pod místo dopadu dal svoji nohu. Ať už to pomohlo, či nikoliv, výsledek je ten, že se mi přehodila datumovka o +1 den. Tu jsem přenastavil na aktuální datum, nicméně přitom jsem si všimnul, že žlutá ručička vteřinovky stopek je posunuta na pozici 0:59 namísto 0:00. Zapnul jsem proto stopky, zastavil a ukončil měření, a vteřinovka se usídlila na 0:58, tentokrát už nadobro.

V manuálu se nic nepíše o resetu referenční polohy apod.. Chci se proto těch zkušenějších z vás zeptat, jestli vás něco napadá, jak tuto situaci vyřešit. Případně, jestli byste mi mohli doporučit nějaký servis v Praze a odhadem mohli nacenit cenu opravy. Nejraději bych si pomohl svépomocí, jelikož za pár dní jedu do zahraničí a tato událost se musela stát zrovna teď crying_anim.gif

Děkuji všem předem za rady.

Odesláno (upraveno)

Jestli to jsou quartzky, tak by se to melo dat zresetovat kombinaci mackani tlacitek chronografu. Jestli si dobre vzpominam, u Traseru to bylo tak, ze podrzis spodni tlacitko zmacknute a klikanim na horni posunujes velkou sekundovku.

Nebo tak nejak.

Upraveno uživatelem lib

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...