jendass_cz Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Zdravím všechny, dnes ráno jsem zjistil, že mi stojí vteřinová ručička, hodiny stále jdou.Neví někdo co je špatně?Díky
klaucz Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Zdravím všechny, dnes ráno jsem zjistil, že mi stojí vteřinová ručička, hodiny stále jdou.Neví někdo co je špatně?Díky Stačí zmáčknout vrchní tlačitko. Na 40 je ukazatel zapnutí letního času. Pokud jste ale v módu TME, tak by se měla vteřinovka za nějaký čas znovu rozběhnout. Takže asi budete v módu CAL a vteřinovka ukazuje na 8 (40), což je srpen. Vraťte se do TME a vše znovu poběží.
jendass_cz Odesláno 13. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Ano, bylo to tak. Nechápu jak se mi to povedlo. Děkuji
coudygrant Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Dobrý den, mám citizeny BJ7010-59E a mám následující problém..Nastavím hodinky přesně dle času na netu.Dám minutovou ručičku přesně na index např na půl šestou.A po čase je minutová ručička nepřesná..prostě neukazuje po celých minutách..Prostě za jednu otáčku vteřinovky udělá minutová ručička cca tři čtvrtě k další minutě..:-(Nevíte čím to je?Hodinky jsou nové,mám je asi dva týdny.Do včera šly naprosto přesně..Snad jsem to napsal srozumitelně. Velice děkuji za odpovědi a pomoc.
Mrcisek Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Dobrý den, mám citizeny BJ7010-59E a mám následující problém..Nastavím hodinky přesně dle času na netu.Dám minutovou ručičku přesně na index např na půl šestou.A po čase je minutová ručička nepřesná..prostě neukazuje po celých minutách..Prostě za jednu otáčku vteřinovky udělá minutová ručička cca tři čtvrtě k další minutě..:-(Nevíte čím to je?Hodinky jsou nové,mám je asi dva týdny.Do včera šly naprosto přesně..Snad jsem to napsal srozumitelně. Velice děkuji za odpovědi a pomoc. A dělají to kontinuálně? Jakože za 10 minut minutovka uběhne třeba 16 minut?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se