michael99 Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 Zdravím Vás, blíží se mé narozeniny a tak mi asi přítelkyně přispěje na hodinky....ostatně loni mi koupila GW-3000, tak bych teď sbírku rád rozšířil o nějaké digitálky . Zamlouvají se mi protreky PRW 2500, ovšem namísto fází měsíce by se mi více líbilo, kdyby uměly východ a západ slunce, což umí PRW 2000. Je mezi těmito modely ještě nějaký zásadní rozdíl kromě vodotěsnosti 20bar vs 10bar? Děkuji za radu. Michael
michael99 Odesláno 31. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 Zdravím Vás, blíží se mé narozeniny a tak mi asi přítelkyně přispěje na hodinky....ostatně loni mi koupila GW-3000, tak bych teď sbírku rád rozšířil o nějaké digitálky . Zamlouvají se mi protreky PRW 2500, ovšem namísto fází měsíce by se mi více líbilo, kdyby uměly východ a západ slunce, což umí PRW 2000. Je mezi těmito modely ještě nějaký zásadní rozdíl kromě vodotěsnosti 20bar vs 10bar? Děkuji za radu. Michael Rozdíli jsem si už zjistil, prosím o smazání tototo tématu. Děkuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se