geralt Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 ...V hodinkách je kalibr RONDA 5130.D. Koukal jsem na ně v obchodě, případně na jiné hodinky se stejným strojkem a zjistil, že sek..dová ručička se při chodu nekryje přesně s indexama.....je to vlastnost quartz reseni... mne to vadilo az tak, ze jsem poridil automaty;)
aqua Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Znovu využiji tohoto vlákna pro svou prosbu ohledně nákupu hodinek Luminox 1848 Field Chrono. Jedná se o model, který už Luminox nevyrábí a u nás není k sehnání. V EU se dá ještě sem tam sehnat, ale cena je strašná cca 600-700 EUR. Našel jsem, ale hafo e-shopů v USA, které tyto hodinky mají normálně skladem za cenu kolem 450 USD.Chtěl bych se zeptat jak je možné, že hodinky vyráběné ve Švýcarsku se už u Luminoxu nedají koupit a v USA jsou normálně v prodeji navíc skoro za poloviční cenu? Obchody většinou nejsou aut. dealer, ale tvrdí že hodinky jsou originály. Např. tady: http://www.discountshop.com/Luminox-Field-Chronograph-1848
StanoBare Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Presne tento model som mal a stál u autorizovaného dílera 490EUR (december 2009). Inak asi pred trištvrte rokom u nás mali ešte Field Alarm Chrono, ale v menšej 42mm verzii, boli ním predzásobený = 3ks na predajni. Či to nbude aj tým. Ale zrejme ich málo kto kupoval, tak u nich vydržali dlho. Týmto výrobným a dodávateľským procesom sa nevenujem, preto ber môj príspevok len k nárastu ceny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se