mossad Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 Ahojte, tak moje prvé mechaniky SEIKO ATLAS SKZ207. Ďakujem ggrand za tip na obchod.Vydržal som asi tri dni a potom som ich musel rozobrať, okukať, ošahať a tak...Toť moja povaha.Presnosť po kúpe cca +9s/deň. Po mojom baštrngovaní cca -1 až -2 s/deň.Ggrand mal pravdu s čitateľnostou tú som predvčerom vyriešil zafarbením ručičiek na čierno.Musela isť aj nová lumi na ručičky použil som od Glow inc.Na to že som lumi bastlil prvý krát, výsledok ma celkom uspokojil.Jo a ešte som dorobil moju obľúbenú red arrow :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tower Of Power Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 To jsou moc zajímavé pětky, svítí teď jako baterka! Mně by po tuningu asi trochu bilo do očí, že linka ručiček je teď trochu silnější než linka indexů. Nechystáš se i na ně? Jinak máš ale pravdu, že čitelnost je teď někde úplně jinde - good idea!
ggrand Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 To jsem rád, že naše komunikace dopadla na úrodnou půdu. Ať slouží.
mossad Odesláno 31. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 To jsou moc zajímavé pětky, svítí teď jako baterka! Mně by po tuningu asi trochu bilo do očí, že linka ručiček je teď trochu silnější než linka indexů. Nechystáš se i na ně? Jinak máš ale pravdu, že čitelnost je teď někde úplně jinde - good idea! Zatiaľ nie, myslím že ma to čsom omrzí a skúsim s tým niečo spraviť. Zatiaľ mi to vyhovuje...
synek Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 ..ale jinak seš velice šikovný ogar. Mě se to libí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se