Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To nevim clovece, ale spis bych rekl, ze ani neplanuje. Tohle byla L.E. a ty se znovu nevyrabeji a ani podobne modely ;) Ale ted je zrovna nekdo na rlt foru prodaval! A dokonce s cernou datumovkou! Je to ale clovek z australie. Cena 200GBP, ale pocitam, ze by se dala jeste snizit? ;)

Odesláno

Ten inzerát som si všimol. Ale ja by som chcel nové. Nejde mi o to aby boli z limited edition. :) Proste mi to tak pripadá, že akonáhle Roy vydá niečo nové tak sa potom za tri dni zapráši a našinec si môže tak pozriet fotky :) .

Odesláno

Ja ti nevim, ony ty hodinky vypadaji jako nove a za dobrou cenu? Mi moc nerikaji, ale vyprodaly se celkem rychle, takze maji neco do sebe! Jinak pokud chces podobne hodinky (pouzivaji stejne pouzdro) tak mrkni na tyhle seriove O&W..

http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsCougarII.htm

http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsCougar.htm

Ono s tim zaprasenim se to neni tak zhave. Ne vsechno se proda tak rychle, ajko nektee kousky. Ale je fakt, ze stabilni a loajanlni zakladna uzivatelu je skvela vec. Jemu staci parkrat za rok udelat nejake hodinky a tim, ze ma loajalni zakladnu uzivatelu je celkem v pohode ;)

Odesláno

JJ, tie mám očíhané nemaj strach :D . RLT mi ako celok sedeli viac. Ten Olech je fajn al mal by som k niektorým detailom subjektívne výhrady. Nezaobera sa náhodou niekto jeho úpravami (Iné ručičky, ciferníky.) ?

Odesláno
Ono s tim zaprasenim se to neni tak zhave. Ne vsechno se proda tak rychle, ajko nektee kousky. Ale je fakt, ze stabilni a loajanlni zakladna uzivatelu je skvela vec. Jemu staci parkrat za rok udelat nejake hodinky a tim, ze ma loajalni zakladnu uzivatelu je celkem v pohode ;)

Jo, dosť som sa bavil na príspevkoch v RLT fóre typu - parafrázujem- "Počuj Roy, tuším ti dám disponibilné právo k môjmu účtu ...." Alebo niečo v tom zmysle že aj tak tie prachy poputujú z účtu k Royovi tak načo si komplikovať život. : )

Odesláno

Roy by ti mozna mohl nejak ty olechy zmodifikovat? Ale asi ne vsechno. Nedavno tak zmodifikoval model id3077. Vyhoda je, ze O&W pouziva standartni eta strojky, takze rucicky se daji menit v podstate libovolne, datumove okno muzes mit cerne nebo bile, a sem tam treba i neco jineho, jako treba dole zobrazeny jina vypln lunety.

puvodni..

id3077.JPG

modifikovany..

post-1-1129296466.jpg

Odesláno

Zaujímavé. Pouvažujem. Ja by som žiadne radikálne zásahy nepožadoval. Možno by stačila len tá výmena ručičiek. Ak by to bol Roy ochotný spraviť, a dal by na svoju prácu nejakú záruku tak by som do toho kludne išiel. Keď príde deň D. A nepadne mi do oka niečo iné tak sa asi u Roya na teba odvolám :) . Dúfam že nebudeš proti.

Odesláno

Nemam problem. Akorat nejsem z Royem az takovy kamos, jak to mozna vypada ;) A zrejme budes mit vetsi sanci uspet s pozadavkem na upravu, kdyz si ty olechy koupis primo u nej. V opacnem pripade asi bude chtit neco za praci a urcite postovne! Jine je, kdyz u nej nakoupis a kdyz mu jen posles hodinky na servis nebo upravu ;) V pripade ze pujdes ty olechy kupovat, tak je asi vyhodne je koupit u nej, protoze treba pri nakupu z gnomonwatches musis pocitat i s DPH a clem co v pripade RLT nemusis. Takze ony ty ceny jsou nakonec skoro stejne, i kdyz u RLT vypadaji vyssi?

Odesláno

No to že by som ich kupoval u neho som pokladal za samozrejmosť. Na to aby som ich niekde o pár libier kúpil lacnejšie a vzápätí investoval úsporu do poštovného a pridružených nákladov som príliš pohodlný ;) . Cena je u neho aj tak celkom v pohode. Plus by celá transakcia prebehla oveľa rýchlejšie ako keby som ich tam posielal.

Odesláno

Taky si myslim, ze to je rozumne. Kdyz tak mu nejdriv napis, jestli ti je schopen ty planovane zmeny udelat, at pak nemas ollechy a bez uprav. Uz vis co presne bys chtel zmenit? Jaky typ rucicek a tak?

Odesláno

2odklizec: Tak moje budoucí RLT 19 "ferrari" like style už jsou objednaný,platba až je dotvoří,jsem zvědavej jak dlouho mu to bude trvat. Objednal jsem to norm. s tím carbon fibre řemenem a bez datumovky. Až je budu mít,nafotím. Ten rally řemen

pak taky vyfoť,vypadá zajímavě,možná bych si ho pak taky vzal z timefactors až někdo odtamtaď bude objednávat,se pak podělíme o poštovný.

Jen nevím zda by mi na ně Roy nedodal za příplatek safír.sklo,přeci jenom ten minerál nevím nevím,při pohledu na moje starý poškrábaný Lorusky se bojím aby to nedopadlo podobně. Nevím jak moc velká síla klepnutí je potřeba na rozbítí toho safír.sklíčka,ale asi to nebude tak žhavý. křuplo už někomu z vás?

Odesláno

Nevim, jestli se na to pouzdro da safir dat? Ja se ho tusim kdysi na to ptal, ale mam dojem, ze to neslo. Muzu si to ale plest s jinym modelem. Kdyz tak se na to zeptej? Ja si ale myslim, ze to je zbytecne. U hodinek kolem 500 a vic USD bych to asi chtel, ale v cene kolem pod 300 je to myslim kapku zbytecne? ;)

• po 4 týdnech...
Odesláno

fotečky není problém,ale jak je tam dostat,taky jsem koupil nový řemen na Poljoty III.černý prošitý bílou nití-super . Rád bych to tam dal.Kdo poradí? Ale prosím polopatě.(neboli srozumitelně.)

Odesláno

Keď klikneš na odkaz "Zaslať odpoveď" pod oknom správy nájdeš okno na nahrávanie obrázkov. Stačí vyznačiť počet obrázkov a myslím, že ostatné, čo sa týka vkladania by si mohol zvládnuť, pokiaľ máš fotky uložené vo svojom počítači. Pozor na správnu veľkosť fotiek!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...