Luna Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 Ahojte, nemáte někdo zkušenost s touto prodejnou v centru Olomouce? web vypadá dobře: www.helvetia-hodinky.cz a prodejna sice malá, ale značky dobrý......
Luna Odesláno 10. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Jsou to prej podvodníci. A kdo to říkal? Je někde diskuze? dík za info
Micey Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 (upraveno) Čoveče tak si zaplať aspoň to profi členství ne, tahle metoda propagace je poněkud trapná.. a neřikal to nikdo, čekal jsem, jestli se chytneš. A chytla:) Upraveno 10. září 2012 uživatelem Micey
Luna Odesláno 10. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Čoveče tak si zaplať aspoň to profi členství ne, tahle metoda propagace je poněkud trapná.. a neřikal to nikdo, čekal jsem, jestli se chytneš. A chytla:) Žádné členství nepotřebuju, sbírám jen názory, nejsem závislák ani mega závaislák. má přítomnost je tady jen příležitostná....
Vlcak Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Osobně nemám velkou zkušenost, byl jsem tam jen dvakrát. Ale švagr u nich nakoupil několikery Tag Heuer. Vstřícnost, ochota - je spokojený. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se