uskatec Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 Zdravim vsetkych,uz dlhsiu dobu vyberam nove hodinky. Hodinky casto nenosim a tieto by mali byt ako darcek na promocie, kedze som dostal 200 eur na hodinky, aby som si ich kupil. Kedze sa v tom zacinam stracat, tak prosim o pomoc, lebo v tejto kategorii nie je moc z coho vyberat a hlavne neviem, ktorym menej znamym znackam sa da verit. Mojou jedinou pevnou podmienkou je, aby boli maximalne velkosti 40mm. Dalej ma najviac zaujimaju automaty, ale moze byt aj ina technologia, okrem quartzu, aby sa proste nemusela menit baterka. Idealom by este bolo kovovy remienok, ale nie je to podmienka. Z hlavnych poziadaviek velkosti a nequartzu som zatial rozmyslal nad znackami Orient, Seiko, Citizen, Timex, ale u prvych 3 nie som spokojny vacsinou s dizajnom a pri Timexe som necital vela dobreho na kvalitu ich automatickych strojcekov. Da sa teda v tejto cene zmestit do automatov, ktore nejaku chvilu vydrzia a budu mat slusnu presnost? Su ine znacky, ktore by som si mal pozriet, alebo mate nejake konkretne tipy? Dakujem za kazdu pomoc...
uskatec Odesláno 6. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2012 este som zabudol, ze nutnost je ukazatel datumu v lubovolnej forme
cooper2005 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 (upraveno) CET05001W NH7390-50EE SNZF45K1 SNZG15K1 CEM60002W CEM65002D SNKE09K17268M-2 výběr č. 1 výběr č. 2 Upraveno 6. září 2012 uživatelem cooper2005
uskatec Odesláno 7. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2012 diky za tipy. najlepsie z toho vyzera odkaz cislo 2, tie Citizeny. takze mam to tak chapat, ze nejaka menej znama znacka sa v takejto cene neda zohnat? Mne sa strasne pacia hodinky Laco, kde najlacnejsie stoja okolo 200 eur, ale vsetký su bohuzial 42mm. Neexistuje nieco podobne, len mensie?
cze2k Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Páni, taky ty Orienty z prvního odkazu vypadají zajímavě. Mají jednoduchý tvar a co je hlavní, vypadají ještě lépe na koženém řemenu. Původně jsem myslel, že ve svém rozpočtu nemůžu elegantní automaty sehnat, při procházení všech možných i nemožných šopů, jsem si tohoto modelu nikdy nevšiml. Byl rozhodlý pro quartzky (Skagen), ale tento model vrací automaty zpět do hry...Díky! CET05001W NH7390-50EE SNZF45K1 SNZG15K1 CEM60002W CEM65002D SNKE09K17268M-2 výběr č. 1 výběr č. 2
Peter78 Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Páni, taky ty Orienty z prvního odkazu vypadají zajímavě. Mají jednoduchý tvar a co je hlavní, vypadají ještě lépe na koženém řemenu. Původně jsem myslel, že ve svém rozpočtu nemůžu elegantní automaty sehnat, při procházení všech možných i nemožných šopů, jsem si tohoto modelu nikdy nevšiml. Byl rozhodlý pro quartzky (Skagen), ale tento model vrací automaty zpět do hry...Díky! souhlas, ty jsou neuveritelny za tu cenu.. remen na to a vypadaj, jako kdyby staly 3x tolik
cze2k Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Jen si musím přečíst ještě pár témat zde na chronomagu, abych sám sebe přesvědčil, že potřebuju automaty a obhlídnout je někde na živo, protože na některých propagačních fotkách ty modré ručičky vypadají příšerně.Taky mám hodně úzké zápěstí a 13mm tloušťky není málo.... Ale zas na automaty za ty prachy... souhlas, ty jsou neuveritelny za tu cenu.. remen na to a vypadaj, jako kdyby staly 3x tolik
cooper2005 Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 obhlídnout je někde na živo, protože na některých propagačních fotkách ty modré ručičky vypadají příšerně.Taky mám hodně úzké zápěstí a 13mm tloušťky není málo.... http://forum.chronom...__1#entry804965
cooper2005 Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Ještě Orient, které se těsně vejdou do 200 Euro a mají 40mm CFD0E001W - další se vejdou cenově, ale již se nevejdou rozměrem do 40mm a hlavně v ČR jsem je nenašel - ovšem mají safír a průhled na strojek ET0H001B
cze2k Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 http://forum.chronom...__1#entry804965 Díky za odkaz, ale vím na co je ten rámeček s lupou v pravo nahoře:) Reálné fotky jsem viděl, ale myslím, že co vypadá nějak na propagačkách, vypadá uplně jinak na reálných fotkách a ve skutečnosti zase jinak. Ještě Orient, které se těsně vejdou do 200 Euro a mají 40mm - další se vejdou cenově, ale již se nevejdou rozměrem do 40mm a hlavně v ČR jsem je nenašel - ovšem mají safír a průhled na strojek Tyhle ET0H001B bych vyřadil, ikdyž safír by byl fajn. Průhled nepotřebuju (aspoň v téhle kategorii) a jsou příliš sportovní a budou na mě velké. CFD0E001W jsou lepší, mají umírněnější ciferník a hezčí ručičky a zorbrazení rezervy je také fajn, co mi ale vadí (ani nevím proč) je datumovka na devítce. Každopádně díky za návrhy. Jsem sám zvědavý jak se nakonec rozhodnu, možná teď půjdu přeci jen do těch Skagenů, které mě dostaly svým minimalistickým designem a začnu šetřit a za státnice se odměním třeba Archimedama či něčím podobným v trochu vyšší cenové kategorii, než hledám teď
uskatec Odesláno 7. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Diky za vsetky odpovede a odkazy. Vsetky tieto znacky uz mam celkom prejdene (aj ked niektore kuske, ktore sa tu objavili mi unikli a su naozaj dobre) a preto by sa mi celkom zislo, keby mi nejaky odbornik vedel poradit aj inu kvalitnu znacku, ktora robi hodinky podla poziadaviek. Dakujem
uskatec Odesláno 7. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2012 http://www.hodinky-365.cz/boccia-titanium-3520-01-x131979 A co tak znacka Boccia titanium? Vyzeraju v pohode, ale nikde som nenasiel, ake strojky pouzivaju...
cooper2005 Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 (upraveno) Diky za vsetky odpovede a odkazy. Vsetky tieto znacky uz mam celkom prejdene (aj ked niektore kuske, ktore sa tu objavili mi unikli a su naozaj dobre) a preto by sa mi celkom zislo, keby mi nejaky odbornik vedel poradit aj inu kvalitnu znacku, ktora robi hodinky podla poziadaviek. Dakujem dle požadavků: Do 200 Euro s automatickým strojkem, solidní přesností, max 40mm průměr a kvalitní značku k tomu, to bude myslím velký oříšek.... Pokud ale koukáš na quartzový pohon / např. uváděný Skagen / tak tam si za tu cenu vybereš bez problémů. Stejně si neodpustím ještě jedny se safírem a průhledem na strojek ORIENT CDB05001T video Upraveno 7. září 2012 uživatelem cooper2005
uskatec Odesláno 7. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2012 tak na quartzovy-bateriovy nechci, maximalne neco jako eco-drive, proste aby se nemuseli zbytecne otevirat... tieto orienty so safirom boli moj favorit, ale nemaju datum dle požadavků: Do 200 Euro s automatickým strojkem, solidní přesností, max 40mm průměr a kvalitní značku k tomu, to bude myslím velký oříšek.... Pokud ale koukáš na quartzový pohon / např. uváděný Skagen / tak tam si za tu cenu vybereš bez problémů. Stejně si neodpustím ještě jedny se safírem a průhledem na strojek ORIENT CDB05001T video
cooper2005 Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 uskatec: omluva, nějak jsem si popletl to co píše cze2k s těmi Skagen - quartz. Boccia neznám - co jsem se dočetl, tak je to modní novější značka cze2k: nezaregistroval jsem, že vybíráš také hodinky dle požadavků jako uskatec
cooper2005 Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 uskatec : ještě se můžeš podívat na ruskou produkci s mechanickým nátahem / jistá podobnost s Laco, které se ti líbí tu je a mají i datum, který chceš / např. 2614/1223482 Aviator ale jinak bude asi velkým problémem jak cena, tak velikost do 40 mm a přítomnost datumovky ( styl pilotních hodinek )
uskatec Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 toto forum je skutocne nevhodne pre ludi, ktori si chcu len kupit pekne hodinky tak som rozsiril hladanie do velkosti 42 a cenu do 300 eur. dalo by sa v tychto rozsirenych parametroch vybrat nieco lepsie? dakujem
murco Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Určite sa bude dať vybrať niečo lepšie, potom môžes zvýšiť cenu na 400? , (Tissot Visodate, nejaký Hamilton) a môžeš postupne pokračovať. Alebo si radšej vyber na nete nejaké pekné Seiko 5, za 150? , teš sa z nich, lebo už ide v podstate o kvalitné hodinky a na toto fórum už nikdy nechoď.
cooper2005 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 toto forum je skutocne nevhodne pre ludi, ktori si chcu len kupit pekne hodinky tak som rozsiril hladanie do velkosti 42 a cenu do 300 eur. dalo by sa v tychto rozsirenych parametroch vybrat nieco lepsie? dakujem Já si myslím, že příliš mnoho odpovědí a námětů tu nenajdeš, dokud : 1) nenapíšeš podrobněji , jaké vlastně chceš hodinky ( rozměr a maximální cena je příliš málo informací ) 2) nenapíšeš, co na hodinkách preferuješ a co se ti naopak nelíbí 3) nenapíšeš, zda trváš na nových hodinkách nebo mohou být starší a zda obchod musí být v ČR, SR , EU nebo třeba zvažuješ i nákup z Ebay atd. 4) nehodíš sem odkaz na dvoje či troje jakékoliv hodinky, jejichž styl ( styly ) se ti líbí a dle toho se poté může odvíjet výběr. Do té doby ti tady nemůže vlastně nikdo pořádně poradit a dát nějaký námět či odkaz, jelikož nikdo neví, co vlastně od hodinek očekáváš a jaký styl to má být a co preferuješ.Jinak témat na hodinky do cca 300 Euro ( nějakých 8000,- Kč ) je zde opravdu mnoho a jistě tam najdeš inspiraci, jelikož v této cenové relaci si myslím bylo obsaženo tady na foru opravdu mnoho typů hodinek - koukni a listuj postupně zpět a zpět a ....
cooper2005 Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Tady máš jedny v prodejní sekci: Seiko SNZD13 K1 automat, rozměr do původně zamýšlených 40mm, prodejce jede příští týden na Slovensko a cena je nyní na 2500 Kč / cca 100 Euro... informace o nich si dohledáš na internetu, případně v odkazu prodejce. Pokud se líbí, tak můžeš napsat prodejci SZ. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52733-vyprodej/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se