час
 Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Zdravím, právě jsem si koupil od jednoho pána dvoje Primky za celkem férovou cenu. Viz. obrázek. Oboje jsou funkční, zajímavě jsou hlavně ty dámské stříbrné. Problém je v tom, že jakmile se s nima jakkoliv pohne - někdy ani to není potřeba - zastaví se vteřinovka. Pán říkal, že jsou funkční po natažení, takže si myslím, že je možní potřeba jen vyčistit strojek, ale nevím... Co vy na to? Díky za radu.
Luk Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Které dámské máš na mysli? Pravé nebo levé?
час
 Odesláno 1. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Netušil jsem, že jsou oboje dámské. Každopádně jsem měl na mysli ty stříbrné. Ty žluté, i když se to nezdá, jsou ve skutečnosti větší.
Tomasek Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Pán říkal, že jsou funkční po natažení, Co vy na to? Za mě souhlas! Kamile, to je fakt Člen!
час
 Odesláno 1. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Z dvou nejnovějších příspěvků - krom toho, že jsou mi sympatické - moc moudrý nejsem...
Tomasek Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Z dvou nejnovějších příspěvků - krom toho, že jsou mi sympatické - moc moudrý nejsem... Vlevo je kalibr 50, vpravo 57. Nech si je na náhradní díly a neutrácej za případné renovace. Raději si pořiď nějaké NOS. Dáš za ně sice třeba 3x tolik, ale rovnou máš hezký základ sbírky (když přidáš ještě kal. 55 a 52 ve stejném pouzdře). Napiš Popshop2007 a určitě budeš mít úspěch. Tyhle si rozhodně nech, jsou to přece tvoje první Primky! P.S.: sosej dál
Luk Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 první je kalibr 50 druhé se 17 kameny kalibr 68. 57 měla 16 kamenů
Tomasek Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 první je kalibr 50 druhé se 17 kameny kalibr 68. 57 měla 16 kamenů Díky za opravu, to jsem nevěděl. A kdybych to věděl, stejně bych to nepřečetl.
час
 Odesláno 1. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Tyhle si rozhodně nech, jsou to přece tvoje první Primky! Nee, druhé a třetí! A díky za info! Chci si moc moc koupit tyto!
X-Bob Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 ..není všechno Prim, co se Primem pyšní....
falkkon Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 To s sebou mrskni abys sesbíral všechny číny
grga_pitic Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 часовщик : mas maximalni cuch na cinske hodinky - pokud si nebudeme nekde jisti u aukce, posleme ti link a pokud si je budes chtit koupit mame jistotu ze je to cinsky fake :-)))))
NIGHTinGALE Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 часовщик : mas maximalni cuch na cinske hodinky - pokud si nebudeme nekde jisti u aukce, posleme ti link a pokud si je budes chtit koupit mame jistotu ze je to cinsky fake :-))))) Dlužíš mi cca. 2.500 Kč, co mě bude stát vyčištění klávesnice u notebooku !!! Kam ti mám poslat účet??? Jak jsem četl tvůj příspěvek, tak jsem se neudržel a smál jsem se tak, že jsem do ní vylil šálek kávy...
час
 Odesláno 2. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2007 Nicméně stále mi nikdo neodpověděl na ten původní dotaz s chromou vteřinovkou... :/
NIGHTinGALE Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 Nicméně stále mi nikdo neodpověděl na ten původní dotaz s chromou vteřinovkou... :/ Takhle ti jen těžko někdo dá fundovanou odpověď. A i kdyby dal, sám si to určitě neopravíš. Napiš mail třeba Mechanovi a domluv se s ním na servisu hodinek. Určitě ti rád pomůže... Jo a jedna drobná otázka - píšeš, že ti je nechal za férovou cenu. Kolik jsi za ně dal, není-li to tajné? Ať víme, jak se pohybují férové ceny ve tvých končinách.
xmenm05 Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 DOstal je z aukra ... zahlédl jsem to tam, ale výsledek netuším ... . To zastavování ... bez otevření jsou to spekulace, ale pravděpodobně: lehká závada - špína, nechta vyčistit a seřídit. těžká závada - setrvačka je ulomená a když si najde dobrou polohu, tak tiká, když s nimi pohneš, zastaví se. (měl jsem takové trosky), pomůže vyměnit setrvačku nebo kalibr. a nebo neco dalšího ... Když je otevřeš (opatrně, zranit sebe nebo nedej bože hodinky!!! je smutné) tak to můžeš poznat, ale záleží jak se cítíš. Určitě nejlepší je vzít k dobrému hodináři. Ten je otevře, zjistí co s nimi a poradí co dál. Držím pěsti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se