oldtimes Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Ahojte, konečne mám svoje seika,ale to je na iné vlákno. Pri pozornom sledovaní ručičiek som si všimol, že minútová ručička nie je presne na indexe, keď sekundovka je na 12-ke (na minútovom indexe je presne ked je sekundovka na 40-ke). A chcem sa opýtať či to je nejaká neodstránitelná vada, alebo len chybička krásy, ktora sa dá odstrániť pri servise u hodinara.Ďakujem za odpovede. TOM odoslané z mobilu...
gougy Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Zkusil bych odšroubovat korunku, vycvaknout a pootočit
oldtimes Odesláno 10. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Ja som demeeéént. No nič ja som sa z nich tak tešil, že som prestal myslieť.:-P. odoslané z mobilu...
gougy Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Není se co divit Tvé radosti, gratuluji k bezvadným hodinkám co poslouží i jako lampička (mě osobně lumi skoro vyrazila dech)
oldtimes Odesláno 10. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Tak to mi hovor. V mojom okolí maximálne lumi z Casii. Otec povedal že prišli z Fukušimi :-) odoslané z mobilu...
Iggi Kali Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Jj brat ma skx097 a svietia o nieco menej zavidi mi
Medák Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Moje Baby Monstra také svítí famózně! Když jsem na sluníčku, a pak zajdu do stínu, tak to úplně září!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.