Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevstoupíš dvakrát do stejný řeky.

To se říká a tak sem dal Corům druhou šanci a zakoupil sobě regular black model.

Čitelnost oproti tomu inverznímu displeji se nedá porovnat.

To je nebe a dudy.

A rád bych poprosil majitele těhle hodinek, zda-li JDE vypnout podsvětlení displeje při budíku.

I když mám světlo vypnutý, tak po zaktivování alarmu hodinky celou dobu svítěj jak pominutý, to tý baterce určo nebude dělat dobře.

Tudíž otázka: JDE vypnout podvícení displeje při zaktivovaném alarmu?

V manuálu samozřejmě nic neni.

Díky moc všem za odpověď

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ahoj, mám ty samé a tuším že vypnout to opravdu nejde - asi abys věděl proč Ti ve tmě začly řvát.

Pokud ten budík (a nebo kompas s podsvícením) nepoužíváš 20x denně, na baterku by to IMHO nemělo mít zásadní vliv - podle mě měls u těch starých prostě smůlu na vadný kus, jestli se Ti pořád vybíjely. Já když je nemám na ruce tak je doma trvale nechávám jako "stolní barometr" - a výdrž se slušnýma baterkama mám už potřetí víc než rok...

Odesláno

Doufám, že to byl vadnej kus. Minule sem je koupil od kamaráda, kterej je měl roky a byly to ty z první série co jim šla baterka do kopru co chvíli.

Tak snad tohle bude OK.

baví mě ta čitelnost displeje. Obří číslice, který jsou vidět i z úhlu a né jako vectory, který z úhlu nešlo vůbec přečíst....

Snad mi nadšení vydrží :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...