Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

První řadě bych chtěl pozdravit všechny na tomto skvělém fóru. Pokud ale tedy budu upřímný, tak mi toto fórum udělalo v hlavě takový zmatek, že má předem jasná koupě nových hodinek (po té co jsem o ty předešlé přišel při rezignaci koženého pásku na koupališti) nabrala úplně jiný směr, o kterém se mi ani ve snu nezdálo.sleeping_03anim.gifAbych to zkrátil, po předešlých zkušenostech jsem byl rozhodnut pro Citizeny, ale čím hlouběji jsem se prokousávala tímto fórem, začínal jsem mít nutkání pořídit si automaty a Citizeny šly prozatím z kola ven. Po objevení pár značek, o kterých jsem neměl do té chvíle ani tušení, jsem zvolil tyto Hamiltony. Proč? Možná to bude vypadat trošku divně, zvláště kvůli nápisu Swiss made. Ale vidím v nich ty staré dobré léta v USA . Mám je teprve krátce, ale hned jak mi přišli, věděl jsem, že mé rozhodnutí bylo správné. Doufám, že mě toto přesvědčení neopustí. rolleyes.gif

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jsou krasny. Taky jsem nad nema uvazoval a mam pocit, ze na ne jeste prijde rada :-)

Ja teda z osobnich duvodu davam prednost tahu pred kozenym reminkem, ale pravdou je, ze temhle hodinkam ta kuze vic nez svedci. Udelej jeste nejake fotky s hodinkama na ruce nebo aspon s necim standardnim (padesatikorunou), tak si muzeme udelat lepsi predstavu.

Odesláno

Musím říct, že opravdu vypadají ještě lépe než na fotkách. smile_anim.gif Dále jsem si ještě vyhlídl Pilotky od Hamiltonu ale nevím, nevím na moje zápěstí bude 46mm asi už přespříliš. Jinak co se tahu týče, tak mu také dávám přednost, ale je pravdou, že se k těmto hodinkám více hodí kožený pásek.

Odesláno (upraveno)

Musím říct, že opravdu vypadají ještě lépe než na fotkách. smile_anim.gif Dále jsem si ještě vyhlídl Pilotky od Hamiltonu ale nevím, nevím na moje zápěstí bude 46mm asi už přespříliš. Jinak co se tahu týče, tak mu také dávám přednost, ale je pravdou, že se k těmto hodinkám více hodí kožený pásek.

Na těchto hamiltonech opravdu vypadá lépe kožený řemen než tah. Rovnou ti můžu doporučit, abys i do budoucna o tahu ani neuvažoval. S ním vypadají snad 2x větší než jsou a hodí se tak na ruku 20cm a výš. Což asi tvůj případ nebude. Co se mě týče doporučuju přiobjednat černý NATO strap z chronoshopu za pár stovek. Uvidíš, že si jej úplně zamiluješ. Přidám jednu mou starší pro ilustraci...

Upraveno uživatelem calv
Odesláno

Na těchto hamiltonech opravdu vypadá lépe kožený řemen než tah. Rovnou ti můžu doporučit, abys i do budoucna o tahu ani neuvažoval. S ním vypadají snad 2x větší než jsou a hodí se tak na ruku 20cm a výš. Což asi tvůj případ nebude. Co se mě týče doporučuju přiobjednat černý NATO strap z chronoshopu za pár stovek. Uvidíš, že si jej úplně zamiluješ. Přidám jednu mou starší pro ilustraci...

Díky za skvělý tip. Už jsem ho tu na pár hodinkách viděl a líbil se mi, takže ho do budoucna určitě pořídím.

Odesláno

Dobrý den,

za sebe bych doporučil jedině tah, sám je na své "medvědí ruce" nosím a vypadají opravdu dobře. Zasílám foto, tak posuďte sami. Po dlouhém uvažování jsem zvolil Hamilton automat a mohu je opravdu jen doporučit viz. poděkování sect..(díky Tome).

Odesláno

Dobrý den,

za sebe bych doporučil jedině tah, sám je na své "medvědí ruce" nosím a vypadají opravdu dobře. Zasílám foto, tak posuďte sami. Po dlouhém uvažování jsem zvolil Hamilton automat a mohu je opravdu jen doporučit viz. poděkování sect..(díky Tome).

Těm hodinkám sluší jak tah tak řemen. Ale můj subjektivní názor je, že koženej řemen k nim padne lépe. Hlavně že si každý najde to svoje.

Odesláno

Dobrý den,

No vida to jsou ty moje co? :D Jsem si říkal, že se tu ještě nikde neukázaly. Jenže tys nemusel ani ubrat dílek tahu. Tobě sedl plný tah jak p...l na hrnec... to je pak jiná. I když s trochou kontrastu černé nebo hnědé vyniknou fakt lépe.

Odesláno

No vida to jsou ty moje co? :D Jsem si říkal, že se tu ještě nikde neukázaly. Jenže tys nemusel ani ubrat dílek tahu. Tobě sedl plný tah jak p...l na hrnec... to je pak jiná. I když s trochou kontrastu černé nebo hnědé vyniknou fakt lépe.

Ahoj, ano ano, poznal si své hodinky, takže fakt v tobě něco zanechaly:smile_anim: . Nedával jsem dříve foto,měl jsem je v Brně na servise u Hanáka. Po koupání na krytém koupališti se mi orosily, tak jsem byl trochu nešťastný. Hanák udělal všechny testy, neshledal žádnou závadu, jsem nyní velmi spokojený. Co ty? Máš už nějakou náhradu? Pochlub se.:smile_anim:

zdravím.

Odesláno

Ahoj, ano ano, poznal si své hodinky, takže fakt v tobě něco zanechaly:smile_anim: . Nedával jsem dříve foto,měl jsem je v Brně na servise u Hanáka. Po koupání na krytém koupališti se mi orosily, tak jsem byl trochu nešťastný. Hanák udělal všechny testy, neshledal žádnou závadu, jsem nyní velmi spokojený. Co ty? Máš už nějakou náhradu? Pochlub se.:smile_anim:

zdravím.

Hmm tak to mě mrzí, že už musely jít na servis. Ale tak když jsou v cajku a ty jsi spokojen, tak je to v pořádku. Náhradu mám. Přesněji řečeno už mám náhradu náhrady :whistle: . Zatím jsem se nějak nedostal k fotkám, ale chystám se teď na takový malý 14 denní výlet a tam určitě nějaké fotky vykutím a zveřejním.. teď bych to tady nerad plevelil, když to patří Hamiltonům :rolleyes:

Odesláno

Tak hodinky běžely v kuse až do dnešní 10hodiny, kdy se mi k mému překvapení zastavili. V tu chvilku jsem je na ruce neměl, ale den před tím jsem je nosil skoro celý den. Že bych je nedotáhl dostatečně? Také mě překvapilo uvedení hodinek znovu do provozu, dvakrát jsem je natočil korunkou a dal na za ruku, ale rozběhly se až po tom, co jsem vytáhl korunku do 2. polohy a zatlačil zase zpátky. Chci se zeptat zkušenějších kolegů, jestli je to normální.

Odesláno

Gratuluji ke krásným hodinkám. Jako základ jsou dost slušné. Vážně jsem o nich ještě nedávno uvažoval a málem je i koupil. Stejně si je jednou pořídím až budu nosit oblek. smile.gif Momentálně bych je moc neunosil. Více o strojku se dočteš TADY. Nošením se nemusejí dostatečně dotáhnout. Pokud např. sedíš v kanceláři a moc se rukou nepohybuje. S tím ostatním snad zareaguje někdo zkušenější.

Odesláno

Musím říct že jsou to super hodinky , taky sem přemýšlel o pořízení H. a nakonec to dopadlo jinak - dvoje Seika , jedny Aviatory a nakonec Bulovy open heart :-)

A stále pokukuju po dalších .No jo člověk stále hledá .

Odesláno (upraveno)

ahoj,

dali jste mi velkého brouka do hlavy a na popud i moji ženy jsem zkusil dát kůži. Jen nevím, zda je mohu denně namáčet do vody, zda kůže nezačne pracovat a nezmění jak tvar, tak barvu.:wallbash:

Díky za radu, přikládám svou medvědí ruku.:crying_anim02: asi máte pravdu, jsou fakt super jak s tahem tak i s kůží

Upraveno uživatelem lumbi
Odesláno

......zda je mohu denně namáčet do vody, zda kůže nezačne pracovat a nezmění jak tvar, tak barvu....

můžeš, ale začne, změní a změní :whistling: .......

Vím že v nabídce strapshopu je něco co vypadá jako černá kůže s bílým prošitím, ale je to snad něco jako nylon, takže nepromokavé. Akorát možná budeš potřebovat sešít 2 dohromady......zkus napsat SZ Bakerovi, určitě Ti něco poradí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...