Mira188 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 (upraveno) Zdravím,jakou máte zkušenost s nákupem či prodejem na tomto servru?Já si tam již po druhé našel hodinky o které mám zájem.Po prvé krach,nulová komunikace,snad vyjímka jednalo se o soukromého prodejce z Německa.Nyní mne zauala nabídka od Firmy Prime Time Canada , s cejchem "Trusted seller".Je toto označení nějakou zárukou spolehlivosti?Byl by to můj první nákup tak se raději nechám poučit.(vše jsem si o této konkrétní firmě "proklikal" ,zdá se OK,ale jak se říká důvěřuj ale prověřuj.)Jakým způsobem tam probíhají platby za hodinky,předpokládám převod na účet a pak čekání na "balík" ?Děkuji za každou reakci či radu. Možná by zde mohl vzniknout prostor k diskuzi o zkušenostech s nákupy či prodeji na Chrono24,jistě nejsem jediný kdo tam kouká. (jen návrh) A ještě jednou díky předem za reakce a rady.Mira Upraveno 19. září 2012 uživatelem Mira188
tenge Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Ahoj, mám zkušenosti s obojím 1x prodej a 1 x nákup..obojí bezproblémů..trusted seller bych důvěřoval do určité hranice..pro dražší kousek bych si asi zajel..teda pokud to není z druhého konce světa...osobně jsem nákup realizoval z ciziny (DE) a pohoda. Prodej do CZ..tak to bylo jednodušší, ale stejnak jsme se sešli osobně.Asi bych moc nedůvěřoval asijským státům..teda ne obecně..ale taková Indie, Thai, apod až tak originalitou neoplývají..ale je to jen má zkušenost a aj osobní..
Mira188 Odesláno 19. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Ahoj, mám zkušenosti s obojím 1x prodej a 1 x nákup..obojí bezproblémů..trusted seller bych důvěřoval do určité hranice..pro dražší kousek bych si asi zajel..teda pokud to není z druhého konce světa...osobně jsem nákup realizoval z ciziny (DE) a pohoda. Prodej do CZ..tak to bylo jednodušší, ale stejnak jsme se sešli osobně.Asi bych moc nedůvěřoval asijským státům..teda ne obecně..ale taková Indie, Thai, apod až tak originalitou neoplývají..ale je to jen má zkušenost a aj osobní.. Jasný,jednat se o DE,AT udělám si výlet.Kanada je fakt daleko,poslal jsem prodejci dotaz,zatím bez reakce.Asi si nechám zajít chuť. 1
Mira188 Odesláno 24. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Tak "prověřený prodejce" (trusted seller) Prime Time Canada absolutně nereaguje na i několik zaslaných emailů kde jsem projevil zájem o koupi nabízených hodinek tedy NEDOPORUCUJI.
Tower Of Power Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Mozna to dej do vlakna "Recenze prodejcu" at je to na jedny hromade... 2
Mira188 Odesláno 24. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Mozna to dej do vlakna "Recenze prodejcu" at je to na jedny hromade... Nic proti přesunutí,já sám toto neumím.Ponechám na zvážení moderátora.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se