mydlinkaTM Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Ahoj, na jednom US serveru nabízející SEIKO jsem se dozvěděl (pro mě novou) informaci. Věděl jsem, že se dá přesnost hodinek ovlivnit jak se na noc položí, ale takhle konkrétně jsem na to narazil až tam. Cituji (a omlouvám se za překlad, trošku ještě poopravuji otrocký překlad Googlu): Pokud se vaše hodinky předbíhají nebo zpožďují, můžete jejich chod přes noc upravit: 1. Položte hodinky ciferníkem směrem vzhůru (Chcete-li získat pár vteřin, pokud se zpožďují). 2. Položte hodinky svisle s korunkou dolů. (Chcete-li ubrat pár vteřin) 3. Položte hodinky svisle korunkou nahoru. (Chcete-li ubrat více sekund, pokud se více předbíhají) pro jistotu ještě originální stránku: tady A jestli se to tady už někdy probíralo tak se omlouvám, že otravuju
cody Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Jen dodam, ze podle mych pozorovani se kazde hodinky presto ze maji stejne ulozeny strojek chovaji trosku jinak. Jakoze pri odlozeni na noc.
parnistroj Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Jen dodam, ze podle mych pozorovani se kazde hodinky presto ze maji stejne ulozeny strojek chovaji trosku jinak. Jakoze pri odlozeni na noc. Mam stejnou zkusenost (konkretne se strojkem 2824-2) Ono asi jde taky o nejake to zmagnetizovani apod. Jinak zrovna jsem sundal Tissot Veloci-T z vrtice: cca -7s/24h. Predtim korunkou nahore na stole plne natazene: cca +/-1s/24h(odchylku cca +/-1 sekundy na male sekundovce moc nerozeznam)
cody Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Ma na to mozna i vliv intenzita noseni. Kdyz soucasne divery prisli ke me domu, pri polozeni na noc cifrem nahoru delali za tyden nulovou odchylku. Dnes uz jdou stejnym zpusobem za tyden par vterin do minusu.
Popelář Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Nemáte někdo skušenost se sumama, mám je necelý měsíc a jdou 4s do mínusu za 24h nemohu je nijak poladit.
Návštěvník eleven Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Nemáte někdo skušenost se sumama, mám je necelý měsíc a jdou 4s do mínusu za 24h nemohu je nijak poladit. To se tak šibalsky chlubíš? Nebo si vážně stěžuješ? :-D
Popelář Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 To se tak šibalsky chlubíš? Nebo si vážně stěžuješ? :-D Myslel jsem že to může být ještě o kousek lepší ale podle tebe je to dobré téměř jako švýcary ,tak to nechám být třeba se to časem ještě zlepší.Asi jsem moc velký puntičkář.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se