Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pomerne dlho zvazujem kupu hodiniek Omega Planet Ocean, posielal som mail do Haban-a, model s oranzovou aj ciernou lunetou maju skladom, cena je 2800 eur. Je to pomerne vysoka suma preto som si to nechal rozlezat v hlave.... no zaujimali by ma este vase skusenosti s omegou (aj ine modely), s jej presnostou (aku presnost ocakavat od hodiniek, kt. maju COSC certifikat). Nerad by som zazil sklamanie ako s certinou (moj prvy automat, ktory mal postupne odchylku aj po viacerych opravach +120s / 24hod). A cena 2800 eur je pomerne dost, na www.chrono24.com su ponuky aj za 2090 eur, vsetko vsak v Nemecku. Neviete o inom obchode blizko Slovenska (Rakusko, Cesko)kde by boli lacnejsie ako u Habana?

Odesláno

Zatial asi nemam zaujem, ale zaujimalo by ma za aku sumu by ich vedel zohnat. Radsej by som vsak uprednostnil kupu v obchode. Aku mas velkost hodiniek, ja sa asi rozhodnem pre 42mm. V obchode som videl 46mm a zdali sa mi dost velke.

Trochu mam strach, aby ta otocna luneta nebola lahko poskrabatelna, ake s nou mas skusenosti? Ak sa ti chce daj sem prosim nejake foto na ruke.

A este cital som o pravidelnych servisnych intervaloch (myslim ze kazdych 5 rokov). Kolko stoji ta servisna prehliadka a co sa na nej robi, je to len vymena tesnenia?

Stale vsak dufam, ze niekto poradi dobry obchod vo Viedni s lepsimi cenami:)

Odesláno

Ake mate skusenosti s www.uhren-miquel.de? Zacinam zvazovat nakup aj v nemecku v blizkosti ceskych hranic a nasiel som tuto stranku. Ceny su pomerne zaujimave.

Odesláno
  eagle napsal:
Este by ma zaujimalo ci omega poskytuje aj medzinarodnu zaruku, ak ano v akej dlzke.

Poskytuje - u Omeg s koaxiálním krokem (což je případ Planet Oceanů) 3 roky.

Moje zkušenost s přesností koaxiálního chronometru Omega je skvělá - denní odchylka prakticky neměřitelná, týdenní cca + 2 až 3 sec., a co je důležité - nemá na ni velký vliv způsob nošení.

Odesláno

Dnes som videl Planet Ocean nazivo, su proste nadherne, v ruke su prijemne tazke, detailne vypracovane. Sklicko ma farebny nadych modrej (antireflex), proste nadhera.

46mm je rozhodne moc, asi vezmem 42mm verziu. Oranzova verzia je zaujimavejsia ako cierna. Neviete niekto kolko by asi stalo dokupenie kozeneho omega remienku (cierny presivany oranzovou nitou), alebo je vyhodnejsie dokupovat kovovy tah a hodinky vzat na kozenom remienku?

Odesláno

kozeny aligator stoji 4,700,- kc zalezi take na spone, tohle je cena s obycejnou sponou, ja mam speedmastery (tedy bez koaxialu) presnost je naprosto perfektni, jinak bych byt tebou zvazil spis cernou verzi - pocitam, ze si ty hodinky nekupujes na dva roky a ta oranzova se muze dost omrzet, navic pokud to mas ke kratasuma a k mori o.k, ale nedej boze vzit si to napr. k saku :-) jinak verze 42mm je rozumna

Odesláno

Presne nad tym som rozmyslal, cierna je nadcasovejsia, a vhodna aj na elegantnejsie prilezitosti a hlavne sa neopozera a nezunuje. Dam vediet ako sa rozhodnem, chce to vsak este cas na rozmyslenie.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kup si oranžové, pokud to nebudou tvoje jediné hodinky. Nosit oranžovou napořád by asi nešlo.

Odesláno

radne rozmysli - koupil jsem omegy, podlehl jsem bond legende, myslel jsem ze mam hodinky diky kterym ostatni budou odpocivat v kufriku - ale kulove - proste jsem podlehl nadseni nerozmyslel jsem si to, dal spoustu penez a ted jsou to hodinky ktere naopak nejcasteji odpocivaji v kufriku.....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...