sep Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 PRC200 a nedaří se mě nastavit datum. Po vytažení korunky do první polohy a šroubování, sice datumovka jemně poskočí o slabý milimetr, ale nepřeklopí se na další den. Dá se s tím doma něco udělat či má někdo podobnou zkušebost? Jinak bude servis, jsou ještě v záruce. Děkuji.
flyte Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Mozno len blba otazka - ale tocis korunkou do spravnej strany? Treba tocit akoby smerom dolu.
kdojinej Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) projeď hodinovou ručkou párkrát přes dvanáctku, uvidíš jestli datum skočí. Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem kdojinej
Tomas_2002 Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Podle mě PRC 200 nemají polohu, kde lze rychle nastavit datum ne ?
hejdik Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Pokud se nepletu tak PRC 200 má ETU G10.tady máš manuál.
Tomas_2002 Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Pokud se nepletu tak PRC 200 má ETU G10.tady máš manuál. Díky moc. Tak evidentně by to jít mělo. Nicméně ty moje to nedělaly.....tak uvidíme až se vrátí z opravy. Bylo v nich špatný nějaký kolečko tak to na to třeba taky mělo vliv...
OLine Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Jestli za opravu kolečka budeš dávat víc jak litr (spíš víc než 1500,-), tak ti myslím neopravil kolečko, ale vyměnil strojek. Protože v mých Certinách sem strojek G10.211 měnil. Podle jednoho to bylo neopravitelný a druhý jen koukl a hned že bude měnit. Taky sebou datumovka při vysunutí korunky a otočení jenom škubla - a nic. Jinak přes půlnoc chodila dobře.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se