uff Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Zdravim, letim za tyden na Hawaii pres Soul, kde mam jednodenni overstop a rikam si, jestli si tam nekoupit neco vyhodneho. Vsichni o tom melou, ze hadry apod. Mate zkusenosti s hodinkama? Predpokladam, ze v Soulu by mohlo vyjit lacino Seiko a v USA vubec netusim. Pokud by mel nekdo napad na neco jineho nez na hodinky, tak sem s nim... Diky.
uff Odesláno 16. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2012 nikdo nic? Letim zitra, pak uz muzeme vlakno smazat
Liqid Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Zajdi do nějakého hodinářství a zmapuj ceny. ať můžeme porovnávat.
uff Odesláno 30. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2012 zmapoval jsem a v Honolulu ceny na urovni Koscomu a Parizske, ale pekne pokoukani, to se musi nechat. koupil jsem tam nakonec jen Quartzky Armani Exchange pro pritelkyni a hrube me s nima odmitla, tak je budu asi muset vyaukrovat Kazdopadne zajimave ceny byly na letisti v Soulu, slevy na Tagy, Longines, Omegy a jeste bez VAT, ale stejne jsem do toho nesel kvuli celnikum (ta krabicka u hodinek co se mi libej byla obrovska) a urcite by me vyhmatli....
Lumpy.T Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Me se teda nikdy v praze nestalo ze by me kontrolovali celnici.
uff Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 me uz jo, ale chvilku jsem je posledne pozoroval a casto se zameruji prave na tasky z duty free
Petr77 Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 (upraveno) A hlavne se "tvarit nenapadne" a ne jako /dnes uz neboztik/ Hanykovics, kdyz ho vyhmatli na letisti v Bangkoku... On sam to pak popisuje v knizce "Pro drogy nema symsl umirat". Chtel byt tak desne nenapadnej, az se z nej stal doslova albin. Upraveno 9. listopadu 2012 uživatelem Petr77
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se