colombo Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 Moc to tady nechápu.Jsem tady zaregistrován 4 roky,mám požadovaných 50 příspěvků a stejně mě to nepustí k prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colombo Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 jo,tak teď koukám,že těch příspěvků mám prý jen 48.Tak beru zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colombo Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 já myslel,že příspěvek a aktuální publikace je jedno a to samé.No celkově se tady v těch pojmech neorientuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 já myslel,že příspěvek a aktuální publikace je jedno a to samé.No celkově se tady v těch pojmech neorientuju. A hned mas padesat, jen to fiklo treba prispevky v prodejnich vlaknech se do celkoveho poctu nezapocitavaji. Ale on by to asi nejaky moderator vysvetlil lip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 Tak já zatím sbíram taky příspěvky, ale prodávat zatím nechci:offtopic: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Tak napis co nosis za hodky do prace, na vikend... kdyz pridas fotku na ruce, jeste ti spolecne podekujeme:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se