petas Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 Vybírám si nové hodinky a zalíbily se mi tyto Orienty. Má s nimi někdo nějaké zkušenosti? Ví někdo, jaký je v nich použit strojek? Jak na tom budou s přesností? Byly by to moje první mechanické hodinky, teď jsem zvyklý na přesnost quartz strojků. Díky předem.
petr a. Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Odesláno 10. února 2007 zadej si do "Hledat" Orient a pročti všechny příspěvky,vydrží ti to na dost dlouho. Doporučuje,najdeš tam odpověď na "začátečnický" otázky. Posílám moje oblíbený.
typograf Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Tak tyto Orienty mám také, ale v černé barvě. Podle různých informací by měl být strojek celkem odolný. Mám je na hrubší zacházení (Primky v bavlnce), ale jsou tak hezké, že je stejně šetřím, byť jsou levné. Za ty peníze - neodolatelné!
lassie Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 No tak tyhle sem taky chtel, ale nakonec sem odolal, prihodill par kacek a koupil seika samuraie sem nadmiru spokojenej :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se