Přejít na obsah

Jaký řemen pro Omega SMP a Hamilton Pan Europ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poprosil bych vás o radu při výběru řemenu pro moje Omega SMP a Hamilton Pan Europ. V obou případech sháním kaučukový řemen pro každodenní nošení. U Omeg plánuju koupit origo gumu, ale zatím marně sháním. Jako druhý bych chtěl něco se strukturou- projížděl jsem strapshop a líbí se mi tam několik kousků od Rios-

Rios Just

3506_13313.jpg

Jen si u něj nejsem jistej šířkou u nožek - je psáno 7mm a nevím jestli to nebude už moc široké.

Rios Advance

3507_13213.jpg

Zde už je šířka v pohodě, ale zase mi asi vadí to prošití u stěžejky.

A co se týče Hamilton Pan Europ- na ně bych chtěl hlavně na léto nějakou pěknou modrou gumu. Přemýšlel jsem o Isofrane, ale ten se na ně bohužel nenarve. Pěkně vypadají i na gumě od Zodiaců, ale zde je zase problém s tím, že už se nedělají a tudíž ani nejsou k sehnání. Pár obrázků co myslím:

6264641089_eab96d5dce_o.jpg

Nebo vás napadá něco dalšího. Rád budu za jakýkoliv nápad.

Návštěvník pitrs182
Odesláno

na ebay jsem nasel i podobny tomu zodiacu (pro TAG) ale byl cerny. Sezenes tam urcite i kozeny modry rally...

poslal bys mi prosím tě jenom odkaz?

To, že na ně nedostanu Isofrane mě trochu štve- nevíte jestli nějaký výrobce dělá něco podobného? Nějakej děrovanej kaučuk, klidně i diver styl (silikon nechci).

Taky jsem koumal ty Rios řemeny na SMP a šířka 7mm je opravdu moc. Ideální by bylo něco jako dělá Longines pro Legend driver- ideální jemná struktura. Nenapadá někoho něco.

Už jsem toho projel tolik, že se trochu ztrácím a proto každá rada dobrá.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...