Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

mam problem s mojimi Steinhart Azzurro.. Chrono sa po vynulovani nevracia do povodnej polohy.. Hodinky su este v zaruke, ako by ste to riesili?

Dakujem moc za kazdu radu

Reklamuj.Není to problém,přesadit ručku zabere do 20 minut,pokud se zastaví vždy na stejném místě.
Odesláno

vyzera to tak, ze po kazdom dalsom pusteni chrona, zastaveni a jeho naslednom vynulovani sa tato zakladna pozicia sekundoveho scitaca posunie.. ked som daval prvu prispevok pred pol hodinou tak bola rucicka vychylena o 1 sekundu, momentalne po par skuskach je vychylena o 1,5s.. :(

Odesláno

..par krat som zapol a vypol chronograf a momentalne je sekundovka po vynulovani na 10 sekundach.. minutovy scitac nepreskakuje teraz hore na pozicii povodnej nuly, ale na terajsej nulovacej pozicii "2" hodin.. takze to bude asi komplexnejsi problem ako len uvolnena sekundova rucicka..

Kazdopadne vecer napisem Panom do Steinhartu (odtialto mam fakturu) a uvidim co mi napisu, ci to posielat priamo k nim, alebo cez nejakeho AD to riesit :(

Odesláno

..par krat som zapol a vypol chronograf a momentalne je sekundovka po vynulovani na 10 sekundach.. minutovy scitac nepreskakuje teraz hore na pozicii povodnej nuly, ale na terajsej nulovacej pozicii "2" hodin.. takze to bude asi komplexnejsi problem ako len uvolnena sekundova rucicka..

Kazdopadne vecer napisem Panom do Steinhartu (odtialto mam fakturu) a uvidim co mi napisu, ci to posielat priamo k nim, alebo cez nejakeho AD to riesit :(

Máš recht,muže to bejt ":srdíčko "na sek kole/ztuhlý olej/atd.Nebylo to zadara ..reklamuj.

Návštěvník Snow
Odesláno

Hodinky su este v zaruke, ako by ste to riesili?

Tyhle dotazy opravdu nechápu. Hodinky jsou v záruce a nevím co mám dělat. :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Nemůže být nad slunce jasnější, že reklamovat. Jaké rady si, proboha, čekal ? Běž a zaplať opravu ?????

Odesláno

Roman, diki moc za Tvoj dotaz :cheers:

Na quartzovych chronach sa tento problem da vyriesit tak, ze v case vypnuteho chrona sa da sekundovku po jednotlivych sekundach posuvat dalej az ju nastavis do povodnej polohy.. Mojim dotazom som chcel najst odpoved na to(nakolko som sa s tymto u mechaniky nestretol), ci to podobne neide poriesit aj v tomto pripade aby som svojim zbytocnym dotazom neliezol hned k vyrobcovi(od neho mam fakturu)..

Dufam, ze som svojim dotazom nikoho neurazil - v pripade, ze ano a tato tema tu nema co hladat, tak poziadam o jej zmazanie

• po 2 týdnech...
Odesláno

takze maly update, s ktorym by som sa chcel podelit..

Napisal som do firmy Steinhart (mam od nich fakturu), cakal som na odpoved asi 4 dni, ale ta ma nakoniec velmi milo prekvapila.. Dostal som odpoved, ze mam zaslat hodinky aj s kopiou zarucneho listu cez FedEx na ich naklady (obdrzal som ich fedex account number) na ich adresu.

Musim tento pristup pochvalit, nakolko som necakal taku ustretovost - odhadovana cena postovneho je okolo 120? (z cennika bez mnozstevnej zlavy), takze za mna pristup k zakaznikovi za 1*** :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...