Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc krásné.... Jako všichni zde postižení, musím napsat, že najít tyhle stránky byla velká "chyba" :-) Když jsem uviděl ty Hamiltony s hnědým páskem, byl jsem chycen do pasti... Hned jsem zrušil objednávku Tissotu Couturier a jdu do Hamiltonů... Díky za tohle téma a omluva za malý offtopik... :-)

Odesláno

Diky za komentare. Opravdu mi delaji radost a na te kuzi maji smrnc. Dnes jsem ale vyrazil ven ve sportovnim, tak jsem tam vratil ten tah a musim rict, ze na nem neco bude. je opravdu dobre udelanej, takze obepne i tu moji uzkou rucicku. K jeansum vypada "chlapacky", cemuz napomaha i pocit toho kusu zeleza na ruce. K obleku si ale nic jinyho nez kuzi predstavit neumim.

//sorry za ten prasopis ale tukam to do telefonu...

Návštěvník JN1276
Odesláno

Ty jsou fakt pěkné! Vypadá to, že se hodí ke košili i k riflím. Nevím jenom, jestli bych si umněl vybrat mezi koženým a kovovým řemínkem.

Odesláno

Mám tam klasickou leštěnou překlapávačku (alá deploymat). Zase nějaké fotky mobilem:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Kažopádně s ní úplně spokojený nejsem. Naštěstí Abbot právě prodává Hamiltony Khaki Field a má na nich řemen s originální signovanou sponou a našel mi na netu její sériové číslo, podle kterého s ji pokusím někde sehnat. Tady je normální a tady motýlová.

• po měsících...
Odesláno

Měl bych jeden dotaz - netušíte náhodou, co znamená to malinké číslo 532 na ciferníku? Je pod nápisem swiss made. Detailnější fotku najdete třeba TADY. (foto samozřejmě vypůjčeno).

Díky za odpovědi, Tomash.

Odesláno

Jazzmastery jsou super! Tah je parádní kus železa ... miluju pocit, když opravdu cítíš, že máš hodinky na ruce ... měl jsem tyto (ale s tmavým ciferníkem) na ruce v ostravském Dealu ... Paráda!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...