pecouldek Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Moc krásné.... Jako všichni zde postižení, musím napsat, že najít tyhle stránky byla velká "chyba" :-) Když jsem uviděl ty Hamiltony s hnědým páskem, byl jsem chycen do pasti... Hned jsem zrušil objednávku Tissotu Couturier a jdu do Hamiltonů... Díky za tohle téma a omluva za malý offtopik... :-)
kdojinej Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Paráda, vypadají mnohem líp jak na tahu!
Tomash. Odesláno 23. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Diky za komentare. Opravdu mi delaji radost a na te kuzi maji smrnc. Dnes jsem ale vyrazil ven ve sportovnim, tak jsem tam vratil ten tah a musim rict, ze na nem neco bude. je opravdu dobre udelanej, takze obepne i tu moji uzkou rucicku. K jeansum vypada "chlapacky", cemuz napomaha i pocit toho kusu zeleza na ruce. K obleku si ale nic jinyho nez kuzi predstavit neumim. //sorry za ten prasopis ale tukam to do telefonu...
Návštěvník JN1276 Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Ty jsou fakt pěkné! Vypadá to, že se hodí ke košili i k riflím. Nevím jenom, jestli bych si umněl vybrat mezi koženým a kovovým řemínkem.
Tomash. Odesláno 24. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Ja si vybrat taky neumim, proto to stridam jako ponozky. Kecam, remen s tahem stridam casteji nez ponozky :-D
Hatan Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Kůže jim opravdu sekne .... tiše závidím. Jakou máš sponu?
Tomash. Odesláno 27. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Mám tam klasickou leštěnou překlapávačku (alá deploymat). Zase nějaké fotky mobilem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kažopádně s ní úplně spokojený nejsem. Naštěstí Abbot právě prodává Hamiltony Khaki Field a má na nich řemen s originální signovanou sponou a našel mi na netu její sériové číslo, podle kterého s ji pokusím někde sehnat. Tady je normální a tady motýlová.
misoo Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 hodinky su paradne, dobre aj na tahu aj na remeni, mozes to krasne kombinovat
Tomash. Odesláno 10. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Měl bych jeden dotaz - netušíte náhodou, co znamená to malinké číslo 532 na ciferníku? Je pod nápisem swiss made. Detailnější fotku najdete třeba TADY. (foto samozřejmě vypůjčeno). Díky za odpovědi, Tomash.
PavelBr Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Jazzmastery jsou super! Tah je parádní kus železa ... miluju pocit, když opravdu cítíš, že máš hodinky na ruce ... měl jsem tyto (ale s tmavým ciferníkem) na ruce v ostravském Dealu ... Paráda!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se