1equals1 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Zdravím, Chtěl bych si pořídit nějaké univerzály na každodenní nošení. Konkrétně se mi líbí hodinky od značek Omega, Breitling a Tag Heuer. Tzn. značek, které neprodávají přes internet. Kde byste mi doporučili je koupit, tedy kde mají nejlepší cenu, ale samozřejmě záruku a nějaký servis? Bydlím ve Velké Británii, tak jsem se koukal na "Watches of Switzerland", kteří na mě působí docela dobře, ale jinak se pohybuji i v ČR a občas ve Švýcarsku. A předpokládám správně, že ceníková cena je spíše doporučující a dá se smlouvat?
gougy Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Počkal bych si na nějakou "akci" u AD v GB. U nás ani ve Švajcu to levnější imho nebude..
sashator Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Jak psal gougy- určitě bych zkusil AD v Británii, kde budou podle mě lepší ceny. Příklad- sháním origo gumu na Omega SMP 2254.50, u nás vyjde na cca 5500,- a v Británii také u AD v Londýně na 100GBP. Vím, je to jen příslušenství, ale rozdíl je značný.Jinak smlouvat se asi dá všude, ale nepočítej více jak 10%ní slevu (a tu ještě při platbě cash). Taková je alespoň má zkušenost když jsem se optal u Dušáka v Praze. V zahraničí to může být ale úplně jinak.
rudino11 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Vladimir Stuchlik Zlin Gold eligius a zlava na paradu skus a daj vediet
rfido Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Obecně taky doporučuji Vladimir Stuchlik Zlin Gold Eligius - kupoval jsem tam dvoje hodinky a vždy fajn komunikace a i cena.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se