Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, vybírám již delší dobu hodinky a konečně jsem našla přesně to co se mi líbí, jde o hodinky Michael Kors MK8096 rose gold. Při hledání obchodů na internetu mi to hledá pouze takové "nedůvěryhodné", můžete mi prosím poradit, kde by tyto hodinky mohli mít? Kupovala bych raději osobně, ne po internetu. Děkuji. A ještě bych se chtěla zeptat, jak je to s kvalitou těchto hodinek? Zda je to pouze designovka, či kvalitní hodinky. Mám ve výběru ještě Fossil a Festinu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

:suicide_anim: Kto by si preboha kupil take nieco dobrovolne? Ak chces hodinky, tak od nejakej hodinarskej znacky, nie Michael Kors, Hugo Boss, Fossil, ani Kung Pao.

Nasiel som ich na prvej stranke za cca 230 EUR (dalej som nehladal), za to sa da naozaj kupit cokolvek ine.

Odesláno (upraveno)

Proč jí to tak haníš .. jsou to fashion hodinky .. Kvalita si myslím že bude průměrná. A tahle značka je rozhodně sympatičtější než Festina nebo Fossil. Rozhodně uvidím tohle na holce radši než nějaké sprosté Seika sad01_anim.gif. Přes internet bych se toho vůbec nebál. http://www.modni-spe...8096-13138.html .. Nevadí ti že jsou pánské?

Upraveno uživatelem st1g
Odesláno

Já loni, kdy jsem sám ještě neměl žádné hodinky, neměl k nim vztah a ani tomu nerozuměl, kupoval podobné Korsy s šutrama přítelkyni ve Vídni v Ella Juwelen, bylo to zlaté a třpytilo se to, takže spokojenost maximální a já sám hledím, jak je to hezky zpracované vč.tahu a cifru. Ať uvnitř tiká jaká čína chce, tak účel to splnilo, radost udělalo a to je hlavní.

Odesláno (upraveno)

tak ona je hlavně asi nutnost se v této cenové relaci zeptat na hlavní věc: chci hodinky, protože mám ráda "hodinařinu", obdivuji mechaniku, zpracovani, napad, atd? Nebo chci hodinky jako modni doplnek, spis pro bling bling navenek, nez proto co tika uvnitr? Kdyz pominu, ze se tady vlastne bavime vetsinou o bateriovych, ale i tam najdes zpracovani na mile rozdilne mezi hodinkama z "modnich domu" a hodinkama od hodinarske spol...

jako neco mezi tim vsim mi prijde jako rozumna i bulova treba, rozhodne nekde jinde nez znacka "modniho domu"(pro mne - ale spousta "normalu" to uvidi jinak), ted jsem od nich bral jedny z rady dress pro nekoho, tak jsem zvedav jak budou vypadat nazivo, ale za ty penize mi to prijde nekde jinde

-jestli chces bling bling, tak to neres a vem si co se ti proste libi (edit: coz si myslim by bylo rozumny, protoze jsem presvedcen o tom, ze podobny slusny mechaniky velikostne, stylem atd. budes hledat tezko, ne pro kazdyho je podstatny mit automaty, obzvlast pokud jsi zena / holka, beres si tento design atd, tak nebudou tve posledni a ke vsem ohozum)

-jestli chces aspon trochu opravdu hodinky ve smyslu nas postizenych, tak bych hledal jinde

Upraveno uživatelem MKR
Odesláno

Asi sme sa zle pochopili. Nehovorim nic o mechanikach, nedajboze s chronom. To by sme cenou boli naozaj niekde inde. Len som chcel povedat to, ze kupu takej nalestenej bidy by som si rozmyslel a radsej kupil nieco co sa nerozpadne po roku pouzivania a je to od vyrobcu, ktory robi hodinky a nie handry pre buzny alebo co.

Na druhej strane chapem, ake je tazke vysvetlit frajerke ktora chce ipad, nech sa pozera aj po inych tabletoch. Toto je to iste.

Odesláno (upraveno)

A můžeš mi říct, proč by se to mělo po roce rozpadnout? Přítelkyně je nosí už rok v kuse, každý den a stále vypadají jako nové.

Nelíbí se mi tvůj styl vyjadřování.

A jestli to chápu správně, tak kdo se dobře oblíká, tak je buzna?

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno

A jestli to chápu správně, tak kdo se dobře oblíká, tak je buzna?

Zostanmne prosim pri hodinkach, je rozdiel dobre, oblecenie, kvalitne, oblecenie a modne oblecenie - posledna mnozina sa s prvymi dvomi len velmi malo prekryva, ale to je uplne off topic.

Moj nazor na modne hodinky som uz napisal, nema zmysel sa hadat. Nech si slecna kupi co chce, je to jej rozhodnutie.

Odesláno

Verca-prodavaj je ve Futuru v Hradci Kralove.Nevim jestli presne tyhle,ale ve vyloze jich meli nekolik.I hezci nez tyhle.Klidne bych do nich sel,vypadaj fakt dobre.Hlavne se nenech uvrtat do lacinejch Seiko,ktery jsou hnusny.Tyhle na zenskou super.

Odesláno

No tak, chlapci nebudte na nu taki zli. Hodinky si vybrala, chce po vas len obchod..

Este ju zneistite a zisti, ze hodinky sa kupuju od hodinarov, nie od krajcirov, a ze to co si vybrala nie su hodinky ale iba nejaky modny ukazovatel casu :P

Verca, kup si. co sa ti paci 98% percentam ludi to bude uplne jedno..a ze sa strapnis, tu na fore to moze byt uplne jedno tebe

Odesláno (upraveno)

Já bych taky radši za tu cenu nosil třeba quartzky Armani, Gucci apod. .. Podle mě to je prostě lepší než mechaniky Seiko např.

Upraveno uživatelem st1g
Odesláno

No tak koukám, že jsem asi napsala na špatné forum. Těm co poradili samozřejmě děkuji. Vybrala jsem si hodinky které se mi líbí. Nevybírala jsem podle znalosti firmy, strojku apod., jelikož tomu nerozumím. Jen jsem se tu Vás znalých chtěla zeptat, kde se dají sehnat a zda jsou kvalitní - za tu cenu. Samozřejmě vím, že hodinky vyrábějí také hodináři a ne jen modní návrháři, to rýpání si myslím nebylo nutné. Poptám se tedy na zkušenosti s těmito hodinkami na nějakém fashion foru.

Odesláno

No tak koukám, že jsem asi napsala na špatné forum. Těm co poradili samozřejmě děkuji. Vybrala jsem si hodinky které se mi líbí. Nevybírala jsem podle znalosti firmy, strojku apod., jelikož tomu nerozumím. Jen jsem se tu Vás znalých chtěla zeptat, kde se dají sehnat a zda jsou kvalitní - za tu cenu. Samozřejmě vím, že hodinky vyrábějí také hodináři a ne jen modní návrháři, to rýpání si myslím nebylo nutné. Poptám se tedy na zkušenosti s těmito hodinkami na nějakém fashion foru.

V Hradci Králové, OC Futurum, Klenoty Aurum, mají je za výlohou. Ty co jsou tady v prvním příspěvku za tuším 7750, potom tam mají ještě celozlaté s vroubkovanou lunetou za 10550,-

ty ceny si asi nepamatuju úplně přesně, fotka přes výlohu mobilem, byla tam docela tma, no hrůza, vím....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

V Hradci Králové, OC Futurum, Klenoty Aurum, mají je za výlohou. Ty co jsou tady v prvním příspěvku za tuším 7750, potom tam mají ještě celozlaté s vroubkovanou lunetou za 10550,-

ty ceny si asi nepamatuju úplně přesně, fotka přes výlohu mobilem, byla tam docela tma, no hrůza, vím....

děkuji

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Citizen je poměrně kvalitní značka. Problém bude se zlacením, které půjde časem dolů, takže hodinky budou vypadat ošklivě. Další zádrhel je v malé vodotěsnosti, musela by sis dát pozor pomalu i při mytí rukou.

Edit - neztrapňuješ :)

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Můj názor - kvalitní hodinky to nejsou, je to designovka. Zdají se mi nekvalitní, tuze drahé, ošklivé a velké. Za ty prachy by se dalo pořídit aj něco zajímavějšího. I když to možná pan Kors tak nemyslel, tak ty cibule se v mých očích v ničem neliší od hraběte Monte Wehra, DeTomaso apod. Guči a Armani nevyjímaje.

Samozřejmě jestli se ti líbí, kup si je, raděj mít něco co se mi líbí a nosit to s radostí, nežli v touze vypadat cool nosit něco v čem se necítím. Zlatá sprostá Seika! :D

Odesláno

Mohu se ještě zeptat, co v cenové relaci do max. 12 000 by jste mi poradili, aby to tedy bylo kvalitní a nemusela jsem se bát, že hodinky za rok, dva budou na vyhození? Těch 12 000 je opravdu moje horní hranice, chtěla bych určitě s kovovým páskem, větší ciferník s chronografem. Děkuji

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...