Ohm-Aztec Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Přestože je to pro mnohé okrajovka, ale co říkáte na dýnko u těch keramik?
PhoeniX Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Přestože je to pro mnohé okrajovka, ale co říkáte na dýnko u těch keramik?Pěkné.
PhoeniX Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Měl jsem v ruce všechny verze bondovek, které v tomto vlákně proběhly. Jednou, možná tento rok, bude veškerá nabídka všech derivátů základního bondováckého modelu v keramice. Z mého pohledu jim evoluce prospěla, modernizovaná verze se mi líbí více, než původní s vlnkami. Super je keramika, lak číselníku, datumka i to dýnko. Nicméně to neznamená, že jsou starší modely méně hezké. Jen je fajn, že firma s předlohou pracuje a hodinky dále rozvíjí. Přece jen, už jsou stálicí v nabídce a OMEGA nemůže po tak dlouhou dobu nabízet nezměněné provedení. GMTéčka vypadají super, ale osobně bych počkal právě na modernizovanou verzi a tu zakoupil.
Sandio Odesláno 24. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Děkuji všem za názory. Ale samozrejme respektuju kohokoli, kdo si koupi novy Seamastery za 80 litru, proti gustu............... Jinak v cenové relaci okolo 70k jsem nic jiného (zajímavého) nenašel.Ale rád se nechám poučit =)
sashator Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Bylo to podle mého myšleno tak, že za 80tis můžeš mít mírně nošené PO s kalibrem 8500 či jiné kousky vyšší třídy
tmoris Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 CeramicMůj odkaz mozna jen upozorneni, ze ty keramicky maj datumovy pozadi cernou barvou, coz vuci modremu cifru pusobi jak pest na oko. nazivo je to mnohem hnusnejsi nez na fotce..
Denjl Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 a já si ty keramiky koupil nové v limitce k 50 výročí Bonda a nelituju......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se