MKR Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Nikde jsem zde "recenzi" eshopu Zaminutu.cz nenašel, tak si dovolím přidat vlastní pozitivní zkušenost. Objednávka dámských Bulova, které nebyly skladem (ani v nabídce na webu) proběhla naprosto bez problémů, hodinky byly objednány obchodem od dodavatele a doručeny během pár dní, kvalitně zabalené, se všemi náležitostmi, prostě jak má být. Vstřícné jednání také potěšilo. Mohu jen doporučit.
T.Gekko Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Ahoj všem, nemáte víc aktuálních zkušeností s tímto obchodem? Ceny mají dobré...co záruka, reklamace...?
Blackthorne Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Kupoval jsem zde dvoje hodinky - Emporio Armani pro přítelkyni a Tissot Visodate pro sebe. V obou případech naprosto korektní jednání. Armani jsem musel reklamovat, nebo resp. spíše nechat opravit - přítelkyni spadly na zem a upadly ručičky. Ikdyž to dle jejich slov nebyla oprávněná reklamace, ručičky mi zdarma nasadily. Takže za mě ok.
kesko Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Diky za zkusenosti? Nekdo dalsi ma pozitivni zkusenost?
Allo Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Nedoporučuji, nekomunikovali, hodinky nedodali a ve finále ani nedrží slovo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se