Přejít na obsah

T.Gekko

Členové
  • Příspěvky

    23
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Omega, Tissot, SEIKO

T.Gekko's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Já svítím kombinací Narva BioVital a Osram Fluora 2x36W, ale spíš by to chtělo vybojku :-) Nebo nejlíp ven... Jinak smutnic tam začínám mít taky dost, zatím používám jen lepové štitky, ale to problém neřeší.
  2. Paráda, mám cca 50 kytek a doma jsem za blázna :-) Čím jim svítíš, LEDky?
  3. Všem díky za reakce, nakonec jsem mě společně s ženou udolali :-) Couvání problém není, jsem zvyklý na zrcátka a senzory a o peníze taky nejde. Jel jsem před týdnem v Lexusu RX a zdálo se mi, že je tam tma, takže toho jsem se chtěl vyvarovat. Je fakt, že pro malou to bude určitě lepší.
  4. Pánové, jaké máte zkušenosti se sunsetem (tmavá zadní okna), doporučujete nebo ne? Byl jsem vždy proti, teď jsem objednal Superba a žena to chce kvuli malé doobjednat. Mám radši světlo a nerad bych měl z auta černou diru.
  5. Já to mám stejně, je to služební auto. Porovnával jsem s Passatem a za ty prachy mi výbava vyšla prostě líp, tak jsem šel do něj. Jen byl nějaký finanční limit a u Klementa mi přišlo pár věcí zbytečných, tak jsem vzal Style v DSG a doházel si k tomu zbylou výbavu.
  6. Jeremy: A jakou máš výbavu, Klementa? Já objednal Style 2.0tdi 110kw s ceníkovou cenou 970k a po slevě se dostal na nějakých 790k. Každopádně objednano první týden v lednu a dodačka květen/červen, děs.
  7. Ahoj pánové, nepoužívá tady někdo variantu Mühle R106 s hladkou plastovou rukojetí? Rád bych pořídil, ale mám lehkou obavu, jestli nebude ta hladká ručka klouzat.
  8. T.Gekko

    Tissot Quickster Nato

    Taky o nich přemýšlím...nemáte někdo live foto na ruce?
  9. Super, sekne jim a moc hezký fotky :-) ! Odesláno z mého SM-G850F pomocí Tapatalk
  10. Jo, je to bohužel pravda, ale i tak se to ještě dá přežít Kdybych v tom jejich formuláři zatrhl, že nesouhlasím s jejich službou proclení, tak si to můžu vyclít sám, ale zase by s tím bylo lítání.
  11. Omlouvám se, jesti kecám blbosti, byl to můj první nákup, ale měl jsem za to, že platí následující: Zboží do 22 EURO (cca 30 USD/600 Kč) - neplatíte clo, ani DPHZboží od 22 EURO do 150 EURO (do cca 200 USD/4.200 Kč - platíte 21% DPH, žádne cloZboží nad 150 EURO (nad cca 200 USD/4.200 Kč) - platíte 21% DPH a k tomu 2 až 6% clo
  12. Každopádně klika to asi byla, byl jsem nachystany na clo. Ok, omlouvám se za detailní ifnormace. Kupoval jsem SKX007. Už jsou přezuty na kůži od Zrna http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71870-potápky-na-kůži/?p=1501304
  13. Jo a hodinky zabaleny v neoriginální krabičce na polštářku s přiloženým manuálem a potvrzenou záruční kartou.
  14. Tak já objednával před cca 14ti dny z Creationwatches a naprostá spokojenost. Za necelé 3dny hodinky v Brně na celnici, vyplnil jsem DHLce eformulář a přiložil k němu fakturu, která byla samozřejmě na 42dolarů a druhý den to dovezli proclené. DHL 490kč poplatek za proclení + DPH za 220kč. Prošlo to bez cla.
×
×
  • Vytvořit...