zc1 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Zdravím všechny pacienty,nemáte náhodou někdo navíc článek do tahu na bicolory?Koupil jsem si nové GMT a pásek mě dost táhne,i přesto že jsem povolil komplet sponu.
speedmaster1 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Zdravím všechny pacienty,nemáte náhodou někdo navíc článek do tahu na bicolory?Koupil jsem si nové GMT a pásek mě dost táhne,i přesto že jsem povolil komplet sponu.co tohle ? - https://www.chrono24.cz/rolex/clanek--osicka--link-for-rolex-daytona-gmt-submariner--id1427722.htm?dosearch=true&watchTypeId=Z&searchexplain=false&manufacturerIds=221&query=&accessoryTypes=2000&accessoryTypes=2001&countryIds=&SEARCH_REGION_ID=&maxAgeInDays=&priceFrom=&priceTo=&sortorder=0&STARTSEARCH=Hledat&SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm
m.n. Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 No zrovna z toho odkazu ho bude asi zajímat č.5 a to je prodáno...
speedmaster1 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 No zrovna z toho odkazu ho bude asi zajímat č.5 a to je prodáno... je tam ještě použitý - č.6
zc1 Odesláno 30. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 To je super,hned mu píšu akorát jak to zaplatit,zkusím se zeptat jestli má paypal
zc1 Odesláno 1. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Tak jsem mu napsal ale zaím se vůbec neozval ...tak uvidíme
speedmaster1 Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Tak jsem mu napsal ale zaím se vůbec neozval ...tak uvidímetady je další pokud to neklapne - https://www.chrono24.cz/rolex/clanek--osicka-maglia--rolex--acciaio--oro-bracc-oyster-20-mm--sub--gmt--id2081099.htm?SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&SEARCH_REGION_ID=&STARTSEARCH=Hledat&accessoryTypes=2001&countryIds=&dosearch=true&manufacturerIds=221&maxAgeInDays=&priceFrom=&priceTo=&query=&searchexplain=false&sortorder=0&watchTypeId=Z&dosearch=true&urlSubpath=/search/parts.htm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se