Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánové, od souseda jsem dostal poměrně zachovalé Tissot PR50, bohužel mají upadlý čudl od chrona. Jedná se o nějaký starý model (podle jeho slov je měl v šuplíku snad 30 let). Neporadí někdo, kdo by mi to mohl (nejlépe v Praze) dát do kupy? Případně má smysl jít třeba k Altmanovi nebo k Bechyněmu?

Díky!

Odesláno

Ok, rychle jsem něco nafotil, třeba to pomůže...za každou radu díky!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak tendle model je z roku 1995. Tlačítko se sice dá objednat, ale už jen v Brně u Hanáka nebo v Dealu v Ostravě. Můžeš zkusit tam zavolat (603280126 - přímo na servis), zda ti ho objednají bez toho, aniž by ho měnili a vyměnit ti ho můžu já (Praha). Mělo by stát (jako náhradní díl) okolo 500Kč. Samotná čepice, která ti chybí objednat nejde, jen celé nové tlačidlo.

Odesláno

Já jsem si říkal, že 30 roků určitě nemají :) díky za kontakt, zavolám přímo do servisu, objednám a pak se ozvu přes SZ...díky!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...