villain83 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Mas muj respekt,to je v poradku a tvuj nazor sdilim,me se libi milion hodinek,ale fakt radsi pujdu do tohohle,pac to neni tuctovka,viz.moje chvalozpevy na ty Octopusy.Stowa se mi i libi,ale treba Steinhart ani omylem,mam nejakej blok,byt si nemyslim,ze by delali skaredy kusy,ale proste me neoslovili,srejne tak Archimede a bla bla,kazdyho boj,o tom to forum je,alespom pro mou malickost,nebejt slepej a dogmatickej,tech moznosti ma kazdej milion,coz je dobre...tik tak:-)Hlavni je,nelhat si do kapsy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 tak aj ja už mám na ruke kúsok od kemmnera. titánové potápky seahorse - krásny oldschool, super spracovanie a vďaka 42 mm skvele sedia na ruke. a mäso som mal ako darček tiež pribalené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 2. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 tak aj ja už mám na ruke kúsok od kemmnera. titánové potápky seahorse - krásny oldschool, super spracovanie a vďaka 42 mm skvele sedia na ruke. a mäso som mal ako darček tiež pribalené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratuluji, vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Krasny potapky, mozna jeste o fous hezci nez Octopusy a titan je pro mne vzdycky velky plus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 moc pekny,budou lehky jako pirko,vid?Jednoduchej,cistej design,jsou povedeny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Mě taky, třeba toto.. a mame tu 'slepice nebo vejce' hadanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 pekne hodinky pani, gratulujem idem si asi o tomto panovi Kemmnerovi nieco nastudovat, tie hodinky a individualny pristup pri tej cene maju nieco do seba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 až bude čas,bleskni prosím ještě dýnko a lumi,předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 lumi by mala vyzerať takto ale priznávam že mne sa zatiaľ lunetu rozsvietiť nepodarilo, možno je to minimom slnka vonku. odfotiť do nezvládam sorry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dýnko je celkom klasické a jednoduché - tool ako celé hodinky - šedý titan, nápisy: sapphire, 20 atm, titanium, ti 22, referenčné číslo modelu a poradové číslo hodiniek (mám č.114) a v strede jemne vygravírovaný morský koník aby sa nezabudlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. celkom fajn je balenie, pekné cestovné púzdro na 2ks hodiniek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jo a dnes som spráskal tú nemeckú šunku a hodnotím ako jedna z naj čo som jedol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 3. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 jo a dnes som spráskal tú nemeckú šunku a hodnotím ako jedna z naj čo som jedol Suhlasím, byla to velejemná šunka ...takže chlapi, kdo chce šunku, ať objedná hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Lumi brutální,to jsem čekal,to dýnko mě trochu zklamalo,čekal jsem,že bude promakanější,ale i tak dobrý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 mě se tedy moc líbí, dýnko mi připadá v pohodě je jednoduché, jako celé hodinky a to je fajn. Myslim, že by to působilo zvláštně vzhledově čisté hodinky "přezdobit" dýnkem. Ale já bych asi pana hodináře poprosil, aby mi dal do hodinek černý datumový věnec, ale každého dle vkusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 jen si lehce rýpnu, ale možná by mohl moderátor opravit jméno v názvu topicu je tam Roland Kemnner, ale hodinky dělá pan KEMMNER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 3. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 jen si lehce rýpnu, ale možná by mohl moderátor opravit jméno v názvu topicu je tam Roland Kemnner, ale hodinky dělá pan KEMMNER Však já vím, ale nevím jak .Tak babo raď. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 mě to dýnko přijde takový zbytečně chudý,je tam mraky nevyužitý plochy,ale jasně,je to jen můj názor,jinak jsou fakt vyvedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonT Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Dnes jsem mrknul na aktualni nabidku na eBay.. zamiloval se a obratem objednal. Kua a to jsem se zarek, ze ted si dam pokoj.. tak Vam pekne dekuju, ze ja sem lez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 Dnes jsem mrknul na aktualni nabidku na eBay.. zamiloval se a obratem objednal. Kua a to jsem se zarek, ze ted si dam pokoj.. tak Vam pekne dekuju, ze ja sem lez he he,co konkretniho si objednal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonT Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 he he,co konkretniho si objednal? Nech se prekvapit. Pochlubim se az dorazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 Nech se prekvapit. Pochlubim se az dorazi hergot,ty si tajemnej,no jo,tak si pockam:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonT Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 (upraveno) A jsou doma! Prvni pocit = nadseni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. března 2013 uživatelem DonT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se