dave9014 Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Zdravím Vás pánové, dneska jsem k radosti vyzvednul na poště Casio PRG 80 na titanu (od člena), které by měly nahradit, pokud se odhodlám (dokopu) snížit stavy, dvoje hodinky - cestovatelské Nighthawky a sportovní Casia SGW-400. Všechno funguje jak má a dělají mi celkem velkou radost, ale vadí mi u nich, že při změně módu pípají tlačítka. U SGW jsem pípání dokázal bez problémů vypnout i bez návodu, ale u Protreků si neumím poradit a v návodu jsem nepochodil. Nevíte někdo, kde je zakopanej pes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MartinKocurek Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 zkus tady : http://groula.org/download/detail.php?id=21&t=1295354168 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave9014 Odesláno 6. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Díky za odkaz. V českym návodu jsem to zkoušel najít taky, ale buď hledám blbě, nebo to tam prostě neni. Zdá se mi i trochu zmatenej, ten anglickej mi přišel srozumitelnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MartinKocurek Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 asi to nejde, mam stejne hodinky a je fakt ze pri prepinani modu porad pipaji, jen mi to asi nikdy nevadilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 opravdu to narozdíl od jiných Casií nejde, modul 2894 to neumožňuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave9014 Odesláno 6. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Díky pánové! Ušetřili jste mi spoustu času s hledáním a zkoušením, hned tak bych to asi nevzdal. Vzhledem k soláru a přepychovým funkcím se s tím snadno vyrovnám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se